Newsroom

Newsroom

Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση – Χάνει 1% η ΝΔ μέσα σε ένα μήνα

Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Mega, με τη Νέα Δημοκρατία παράλληλα να χάνει…

kalpi

Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Mega, με τη Νέα Δημοκρατία παράλληλα να χάνει ποσοστό 1% μέσα σε ένα μήνα.

Στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 20,4% (από 20,5% τον Οκτώβριο), έναντι 20% της ΝΔ (από 21% τον Οκτώβριο), και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 8,4%, το ΚΚΕ με 5,9%, το ΠΑΣΟΚ με 5,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,2%, η Δημοκρατική Αριστερά με 4%, ενώ ποσοστό 1,2% συγκεντρώνουν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και η Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα. Άλλο κόμμα επιλέγει το 4,1%, αποχή το 3,6%, λευκό ή άκυρο το 2,3%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 17,9%.

Στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 20%, έναντι 19,2% της ΝΔ, και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 8%, το ΚΚΕ με 5,8%, το ΠΑΣΟΚ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,4% και η ΔΗΜΑΡ με 3,6%.

Αίσθηση προκαλεί το ποσοστό των ερωτηθέντων που διαφωνεί με τη δήλωση του Γ. Στουρνάρα ότι η Ελλάδα δεν υπερφρολογείται, ποσοστό που φτάνει το… αστρονομικό 96,7%, ενώ οκτώ στους δέκα θεωρούν πως ο νέος φόρος ακινήτων δεν είναι δίκαιος.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…