Newsroom

Newsroom

Μπροστά με 1,8% σε νέα δημοσκόπηση ο ΣΥΡΙΖΑ

Καθαρό προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ, τόσο για βουλευτικές εκλογές όσο και για τις ευρωεκλογές, δίνει δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό της…

dimoskopisi 1 1

Καθαρό προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ, τόσο για βουλευτικές εκλογές όσο και για τις ευρωεκλογές, δίνει δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό της εκπομπής «Ανατροπή», η οποία παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Στην πρόθεση ψήφου για βουλευτικές εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 21,4%, έναντι 20,2% της Νέας Δημοκρατίας, και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 7,2%,το ΚΚΕ με 6,1%, το ΠΑΣΟΚ με 5,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,4% και η ΔΗΜΑΡ με 3,8%, με την αδιευκρίνιστη ψήφο να κυμαίνεται στο 18,1%.

Στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται και πάλι της Νέας Δημοκρατίας, με ποσοστό 20,8% έναντι 19%, και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ με 7%, το ΠΑΣΟΚ με 5,3%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,5% και η ΔΗΜΑΡ με 3,5%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 19,7%.

Καταλληλότερος πρωθυπουργός θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς με 42,8%, έναντι του Αλέξη Τσίπρα με 30%, ενώ το 26,3% απαντά «κανένας από τους δύο».

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…