"Μπουρλότο" στο πρωτάθλημα ετοιμάζεται να βάλει ο ΠΑΟΚ

«Ο ΠΑΟΚ θα μπλοκάρει της επικύρωση της βαθμολογίας των στη Super League με άγνωστες συνέπειες για τα πλέι οφ», αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Goal δίνοντας νέα διάσταση σε όσα μέχρι σήμερα έχουν ανακύψει με τις καταγγελίες του ΠΑΟΚ σε βάρος του Ολυμπιακού.

57c3fdd21dc52446148b4757 1

Αν πράγματι ο «δικέφαλος» αρνηθεί να επικυρώσει τη βαθμολογία του πρωταθλήματος, τότε είναι πιθανή η καθυστέρηση έναρξης των πλέι οφ που είναι προγραμματισμένη για τις 10 Μαΐου.

Στο μεταξύ, για αύριο το απόγευμα, είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της έφεσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης για τιμωρία του Ολυμπιακού με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 150 χιλιάδων ευρώ για τα όσα έγιναν στον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ ζητάει αφαίρεση έξι βαθμών από τους «ερυθρόλευκους», κάτι που δήλωσε και δημόσια ο Ιβάν Σαββίδης μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα.

Σύμφωνα με τον αθλητικό Τύπο, αν η δευτεροβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ δεν επιβάλλει στον Ολυμπιακό ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών, τότε οι Θεσσαλονικείς σκοπεύουν να στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και παράλληλα θα ασκήσουν βέτο στην επικύρωση της βαθμολογίας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…