Newsroom

Newsroom

Μπόμπιρας "εγκλωβισμένος" σε μηχάνημα αυτόματης πώλησης παιχνιδιών

Μα πώς τρύπωσε εκεί μέσα;;;; Ένας μπόμπιρας που λατρεύει την περιπέτεια διάλεξε ένα πολύ ασυνήθιστο μέρος για να παίξει… Οι πελάτες…

paidi 5

Μα πώς τρύπωσε εκεί μέσα;;;;

Ένας μπόμπιρας που λατρεύει την περιπέτεια διάλεξε ένα πολύ ασυνήθιστο μέρος για να παίξει… Οι πελάτες ενός κέντρου μπόουλινγκ τον βρήκαν «εγκλωβισμένο» στο εσωτερικό ενός μηχανήματος αυτόματης πώλησης παιχνιδιών!

Ο Kael Ireland, αφού εντοπίστηκε μέσα από το τζάμι να παίζει με τα λούτρινα παιχνίδια, έδειξε ότι είναι ευκολότερο να μπεις μέσα στο μηχάνημα, παρά να βγάλεις από αυτό κάποιο δώρο!

Όλοι φυσικά αναρωτιούνται πώς κατάφερε να βρεθεί εκεί! Το προσωπικό του καταστήματος πιστεύει ότι το παιδί σύρθηκε μέσα από τον αγωγό απ’ όπου πέφτουν τα δώρα.

Το… ατρόμητο τρίχρονο το έσκασε από το σπίτι του στο Λίνκολν της Νεμπράσκα το απόγευμα της Δευτέρας, με αποτέλεσμα η μητέρα του να ειδοποιήσει την αστυνομία, όταν διαπίστωσε ότι έλειπε. Η μητέρα του «ήταν πιο φοβισμένη από ποτέ», όπως είπε.

Ο Kael «ελευθερώθηκε» όταν το προσωπικό κάλεσε τους χειριστές του μηχανήματος για να το ανοίξουν και γύρισε σπίτι με τη μαμά του και ένα αρκουδάκι δώρο, που κέρδισε πραγματικά με την αξία του.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…