Newsroom

Newsroom

Μπεργκ: Πρώτα η εθνική και μετά αποφασίζω για το μέλλον μου

Ο Μάρκους Μπεργκ εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

5935882d1dc52474258b4896

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα σουηδικής ιστοσελίδας ο στράικερ του Παναθηναϊκού θα αποτελέσει παρελθόν από τους πράσινους μέσα στο καλοκαίρι, ωστόσο, ο ίδιος με συνέντευξή του σε άλλο δικτυακό μέσο παραδέχθηκε ότι έχει προτάσεις, αλλά θα πάρει την τελική του απόφαση μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα.

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά του για τα τεκταινόμενα στον χώρο του ποδοσφαίρου, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόσφατη τιμωρία του με 4 αγωνιστικές για τα επεισόδια στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των play off με τον ΠΑΟΚ.

«Ήταν πολύ σκληρό. Όποιος δει φωτογραφίες θα διαπιστώσει ότι δεν έπρεπε να τιμωρηθώ με τέσσερις αγωνιστικές για ό,τι έγινε. Αυτός που το ξεκίνησε τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική και εγώ με τέσσερις. Υπήρξαν παίκτες που πάλεψαν και τιμωρήθηκαν με τρεις αγωνιστικές. Είναι άδικο και είναι κάτι πολύ σκληρό», επισήμανε ο Μπεργκ και πρόσθεσε:

«Μου αρέσει που ανήκω στον Παναθηναϊκό. Αγαπώ το σύλλογο. Ζω σε μια όμορφη πόλη και έχουμε μια θαυμάσια ζωή. Ωστόσο όλα όσα συμβαίνουν με έχουν επηρεάσει», ενώ μίλησε με περισσότερες λεπτομέρειες:

«Είναι δύσκολο να εξηγήσεις τι συμβαίνει. Ζεις με αυτό. Υπάρχουν λίγα πράγματα τα οποία δεν είναι σωστά. Υπάρχουν κρίσεις και αποφάσεις που λαμβάνονται σε ανώτατο βαθμό οι οποίες είναι εκτός λογικής. Αισθάνομαι σαν να κάνουν ό,τι θέλουν. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που πηγαίνουν προς το χειρότερο στη Λίγκα και αρκετοί έχουν κουραστεί από αυτό» είπε ο Μπεργκ και συνέχισε:

«Βλέπουν πως το αντιλαμβάνομαι και καταλαβαίνουν ότι πήγα εκεί για να κατακτήσω κάτι και δεν το έχουμε κάνει αυτό. Είναι δύσκολα τα πράγματα όταν δεν είσαι στον ισχυρότερο σύλλογο, με τα περισσότερα λεφτά και τη μεγαλύτερη δύναμη στην Ελλάδα».

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν έχει προτάσεις από άλλες ομάδες απάντησε: «Γνωρίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά θα πρέπει να το δω αυτό μετά την εθνική ομάδα. Όλα είναι υποθετικά πριν υπάρξει κάτι επίσημο στο τραπέζι, αλλά είναι σίγουρο ότι όλοι οι παίκτες παρακολουθούν το ισπανικό πρωτάθλημα και ενδιαφέρονται για αυτό. Είμαι 31 και δεν γνωρίζω πόσες ευκαιρίες θα έχω στο μέλλον».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…