Newsroom

Newsroom

Μπαλαδόφατσα ο Δ. Καμμένος: έκανε δήλωση για τη νίκη του Ολυμπιακού!

Ο βουλευτής Β’ Πειραιώς των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος έκανε δήλωση για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ με…

kammenos 86

Ο βουλευτής Β’ Πειραιώς των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος έκανε δήλωση για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ με 4-0, προχωρώντας μάλιστα και σε ποδοσφαιρική ανάλυση!

Διαβάστε τη δήλωση Καμμένου:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα για το απίστευτο παιχνίδι που μας χάρισε απόψε. Η σημερινή νίκη αποδεικνύει για μια ακόμη φορά το μέγεθος της αλλά και το μεγαλείο των παικτών της που απέδειξαν ότι συνεχίζουν να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.

Οι ερυθρόλευκοι μετέτρεψαν αυτό που φαινόταν να αποτελεί ένα πολυαναμενόμενο ντέρμπυ, σε ένα παιχνίδι με ένα μόνο πρωταγωνιστή, τον Ολυμπιακό, ο οποίος θριάμβευσε προσφέροντας ένα από τα καλύτερα θεάματα και αναγκάζοντας την ΑΕΚ σε μια βαριά ήττα με 4-0.

Η ερυθρόλευκη απάντηση στο προ ημερών ¨Ερχόμαστε¨ της ΑΕΚ ήταν τόσο εκκωφαντική όσο και οι πανηγυρισμοί των χιλιάδων φίλαθλων στο γήπεδο αλλά και όλου του Πειραιά που σήμερα ντύθηκε και πάλι στα κόκκινα περήφανος για την ομάδα του.

Μοναδικό ατυχές περιστατικό ήταν η πτώση ενός φιλάθλου από τη Θύρα 7 λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, γεγονός που έγινε άμεσα αντιληπτό από τους γιατρούς του γηπέδου που έσπευσαν να βοηθήσουν.

Όπως πληροφορήθηκα η κατάσταση του δεν εμπνέει καμία ανησυχία αφού έκανε μόνο μερικά ράμματα. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στο φίλαθλο και είμαι βέβαιος πως θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει σύντομα ένα εξίσου εντυπωσιακό αγώνα από αυτούς που μας έχει συνηθίσει ο Ολυμπιακός να προσφέρει».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…