Μουζάλας για προσφυγικό: Δεν βγάζουμε λαγούς απ'το καπέλο, συνεχίζουμε το έργο της προηγούμενης κυβέρνησης

Πως οι κινήσεις της υπηρεσιακής κυβέρνησης συνιστούν συνέχεια του έργου της προηγούμενης κυβέρνησης, είπε ο αναπληρωτής υπουργός για τη μεταναστευτική πολιτική Γιάννης Μουζάλας, μιλώντας στο ρ/σ "Στο Κόκκινο", υποστηρίζοντας έμμεσα και την πολλαπλώς βαλλόμενη Τασία Χριστοδουλοπούλου. 

mouzalas 2

Πως οι κινήσεις της υπηρεσιακής κυβέρνησης συνιστούν συνέχεια του έργου της προηγούμενης κυβέρνησης, είπε ο αναπληρωτής υπουργός για τη μεταναστευτική πολιτική Γιάννης Μουζάλας, μιλώντας στο ρ/σ “Στο Κόκκινο”, υποστηρίζοντας έμμεσα και την πολλαπλώς βαλλόμενη Τασία Χριστοδουλοπούλου. 

«Αν δε υπάρξει λύση για το προσφυγικό θα έρθουμε αντιμέτωποι με τους εταίρους» είπε ακόμα ο κ. Μουζάλας και πρόσθεσε: «Δεν είναι μόνο θέμα κονδυλίων η διαχείρηση του προβλήματος. Όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους». 

Ο αναπληρωτής υπουργός διευκρίνησε πως μιλάμε για προσφυγικό και όχι για μεταναστευικό θέμα και πως υπάρχει το διεθνές δίκαιο του ΟΗΕ που μας υποχρεώνει όχι απλά να τους δεχτούμε αλλά να τους παράσχουμε προστασία.

Σε σχέση με την ευθύνη των πρωτοβουλιών τόνισε:«Δεν είμαστε θαυματοποιοί, δεν βγάζουμε λαγούς από το καπέλο. Το καπέλο μας το παρέδωσε η προηγούμενη κυβέρνηση της οποίας το έργο συνεχίζουμε και το οποίο θα παραδώσουμε στην επόμενη κυβέρνηση».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…