Newsroom

Newsroom

"Μουρουτιές"

Σε μια απίστευτη δυσφήμηση της δημοσιογραφικής ομάδας του HOT DOC, προχώρησε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης.…

mouroutis 3

Σε μια απίστευτη δυσφήμηση της δημοσιογραφικής ομάδας του HOT DOC, προχώρησε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης. Ο στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά προφανώς μη έχοντας να απαντήσει κάτι στις αποκαλύψεις του HOT DOC, που του επισήμαναν συνεργάτες του περιοδικού κατά τη διάρκεια συνομιλίας τους στο facebook, άρχισε να διαδίδει ένα σωρό συκοφαντίες και ψεύδη που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.

Οι δημοσιογράφοι του HOT DOC επώνυμα ζήτησαν από τον κ. Μουρούτη να απαντήσει επί της ουσίας στα δημοσιεύματα του HOT DOC που αφορούν τη σύζυγό του και το γεγονός ότι η ΝΔ δεν πληρώνει λογαριασμούς της ΔΕΗ και χαράτσι, με αποτέλεσμα να χρωστάει ποσό μεγαλύτερο μισού εκατομμυρίου. Ο κ. Μουρούτης ενώ αρχικά ξεκίνησε έναν πόλεμο λάσπης κάνοντας λόγο για «κομματικούς αντιπάλους» και «ψεύδη» στη συνέχεια διέγραψε τη συνομιλία από τον προσωπικό του λογαριασμό.

Μάλιστα λίγο μετά έκανε λόγο για «μασκαρεμένο λογαριασμό συνεργάτη του κ. Βαξεβάνη», που δήθεν εξύβρισε τον ίδιο, την οικογένεια του και τον πρωθυπουργό. O συγκεκριμένος λογαριασμός μόνο «μασκαρεμένος» δεν ήταν. Επρόκειτο για τον προσωπικό λογαριασμό συντάκτη του HOT DOC, με το ονοματεπώνυμό του κανονικά.

Και όσο για τις δήθεν εξυβρίσεις, δεν ήταν τίποτα περισσότερο από επισημάνεις σχετικές με δημοσιεύματα του HOT DOC για τη σύζυγό του, καθώς επίσης και για το γεγονός ότι η ΝΔ, έχει οφειλές πολλών χιλιάδων ευρώ προς τη ΔΕΗ.

Προφανώς ο κ. Μουρούτης με τον τρόπο αυτό αντιλαμβάνεται το διάλογο. Όταν δεν έχει τι να απαντήσει επιδίδεται σε ένα πόλεμο λάσπης κατά όσων του ασκούν κριτική, αποφεύγει το διάλογο και απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη. 

Πρόκειται για μία τακτική του κ. Μουρούτη την οποία ακολουθεί επανειλημμένα, όταν δεν θέλει να απαντήσει. Αυτό που προκαλεί πολλά ερωτηματικά είναι το τι θα υποστηρίξει ενώπιον της Δικαιοσύνης, καθώς τα ρεπορτάζ του HOT DOC είναι πλήρως εμπεριστατωμένα με αδιάσειστα στοιχεία.

Το koutipandoras.gr παραθέτει αυτούσια τη συνομιλία με τον κ. Μουρούτη προκειμένου να φανούν τα ψεύδη του. Ελπίζουμε να φανούν τα υποτιθέμενα σημεία της εξύβρισης και ο «μασκαρεμένος» λογαριασμός.


Δείτε και την ανάρτηση που έκανε ο κ. Μουρούτης, στον προσωπικό του λογαριασμό που μιλάει για δήθεν μασκαρεμένους λογαριασμούς, αφού πρώτα διέγραψε τη συνομιλία.


Έχει ενδιαφέρον ότι ο Γιώργος Μουρούτης είναι πρωταθλητής σε σβήσιμο αναρτήσεων στο twitter, με τις οποίες συνήθως απειλεί μηνύσεις αυτούς που του απευθύνονται κριτικά (δείτε ΕΔΩ). Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα συλλέγει τα διαγραμμένα tweets. Στον Γιώργο Μουρούτη αφιερώνει 152 σελίδες!

Και για να μην ξεχνιόμαστε. Πρόκειται για τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.

Υ.Γ. Το παρόν κείμενο υπογράφουν τα δύο «ψεύτικα» προφίλ των δημοσιογράφων του HOT DOC και του koutipandoras.gr Βαγγέλης Τριάντης και Μάριος Αραβαντινός.

Παπαδάκης – Αναστασοπούλου: Το σχόλιο on air για την αποχώρηση Μενεγάκη από το MEGA και την υποψηφιότητα Μελέτη (video)

Αναστασοπούλου

Παπαδάκης – Αναστασοπούλου: Το σχόλιο on air για την αποχώρηση Μενεγάκη από το MEGA και την υποψηφιότητα Μελέτη (video)

«Να πούμε ότι υπάρχουν κάποια πρόσωπα που δέχονται ασύλληπτη επίθεση από τους λεγόμενους "κομματικούς στρατούς"…

Καιρός: Αυτές οι 6 περιοχές κινδυνεύουν με πλημμύρες – Τι είναι ο περιβόητος αεροχείμαρρος (video)

Καιρός

Καιρός: Αυτές οι 6 περιοχές κινδυνεύουν με πλημμύρες – Τι είναι ο περιβόητος αεροχείμαρρος (video)

Ο καιρός θα σημειώσει σημαντική επιδείνωση - Έρχονται καταιγίδες και ενισχυμένοι άνεμοι