Newsroom

Newsroom

Μοναδικό Κιτ Παραγγελίας για Υποψήφιους Αγοραστές: Συναρμολογήστε το Ford GT των Ονείρων σας, Κομμάτι-κομμάτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Θέλοντας να βοηθήσει τους πελάτες να εξατομικεύσουν το νέο τους Ford GT, η Ford Performance τους προσφέρει ένα μοναδικό κιτ παραγγελίας. Υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να συναρμολογούν κομμάτι – κομμάτι κάθε στοιχείο του νέου τους υπεραυτοκινήτου – εξωτερικές αποχρώσεις, ζάντες, χρώματα δαγκανών, δείγματα υλικών εσωτερικού, ακόμα και αγωνιστικές λωρίδες.

587f54171dc524181d8b4d25

Η ομάδα σχεδίασης του Ford GT ξέφυγε από τον παραδοσιακό, online διαμορφωτή οχήματος και δημιούργησε ένα κιτ με μικροσκοπικά δείγματα που περιλαμβάνει τα ίδια προηγμένα υλικά που χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, θήκη από ανθρακονήματα και μία λαβή ίδια με αυτή του αγωνιστικού Ford GT. Περιλαμβάνονται δείγματα για κάθε εσωτερικό συνδυασμό υλικών, με το ίδιο δέρμα υψηλής ποιότητας και Alcantara που εξοπλίζουν την καμπίνα του νέου Ford GT.

Κάθε κιτ παραγγελίας περιλαμβάνει οκτώ δείγματα εξωτερικών χρωμάτων με αφαιρούμενες λωρίδες που μπορούν να εναλλάσσονται, δείχνοντας τις πολλαπλές επιλογές. Ανάμεσα στις εξωτερικές επιλογές, περιλαμβάνονται τροχοί υπό κλίμακα, με δαγκάνες φρένων διαφορετικών χρωμάτων.

«Το κιτ παραγγελίας του Ford GT είναι ένα κρίσιμο κομμάτι στη διαδικασία αγοράς,» δήλωσε ο Henry Ford III, global marketing manager, της Ford Performance. «Το υψηλής ποιότητας κιτ είναι ένα πρακτικό εργαλείο για πελάτες του Ford GT που αναβαθμίζει την εμπειρία παραγγελίας. Αυθεντικά χρώματα, φινιρίσματα και υλικά συνθέτουν έναν οικείο και απτό τρόπο εξατομίκευσης για τη διαμόρφωση του μοναδικού υπεραυτοκινήτου.»

Η θήκη του κιτ παραγγελίας περιλαμβάνει ένα ειδικό χώρο κοντά στη λαβή, όπου οι ιδιοκτήτες μπορούν να τοποθετήσουν τον αριθμό πλαισίου VIN του δικού τους Ford GT. Μόλις η παραγγελία κάθε νέου Ford GT οριστικοποιηθεί και το όχημα λάβει αριθμό πλαισίου, δημιουργείται μία μικρή πινακίδα και αποστέλλεται σε κάθε νέο ιδιοκτήτη.


Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…