Newsroom

Newsroom

Μίσσας: Δεν φοβόμαστε την Λιθουανία

Ο Κώστας Μίσσας στάθηκε στην πίστη που υπήρχε για τη νίκη, λέγοντας ότι η Ελλάδα δεν φοβάται την Λιθουανία.

59b039bc1dc524e2538b45f0

Η ελληνική ομάδα προκρίθηκε, έστω και στο φινάλε, στους «16» του Eurobasket κι ο ομοσπονδιακός τεχνικός στις δηλώσεις του, τόνισε ότι η θέληση και η πίστη των διεθνών ήταν τα στοιχεία που έφεραν την επιτυχία επί της Πολωνίας.

«Απέναντί μας είχαμε μία πολύ καλή και σκληρή ομάδα. Μετά από τρεις ήττες η ψυχολογία ήταν σημαντική. Δεν είναι εύκολο πράγμα να έρχεσαι και να κερδίζεις ένα τέτοιο ματς. Θεωρώ ότι δουλέψαμε πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι, παίξαμε με καρδιά και με δύναμη, αλλά ήταν επίσης πολύ σημαντικό που είχαμε τόσο υψηλά ποσοστά στα τρίποντα. Είχαμε και ηρεμία στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλύτερα από το πρώτο. Θέλαμε τη νίκη, πιστέψαμε σε αυτή και την πήραμε», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής, που μίλησε για το νοκ άουτ ματς που ακολουθεί με τους Λιθουανούς.

«Πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες. Το θέμα είναι να παίξουμε όπως σήμερα. Στις κρίσιμες στιγμές, στο μπάσκετ ή στη ζωή, το πρώτο που χρειάζεται είναι να πιστεύεις μέσα από την ψυχή σου και να δουλεύεις σκληρά σαν ομάδα. Η Λιθουανία είναι μια ομάδα την οποία σεβόμαστε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν φοβόμαστε», είπε.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…