Newsroom

Newsroom

Μια νέα μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία εκφράζει τη θέλησή της για ελπιδοφόρα αλλαγή δηλώνει ο Σταύρος Μαλάς

Ο Σταύρος Μαλάς ο οποίος θα αναμετρηθεί με τον Νίκο Αναστασιάδη στο β' γύρο των κυπριακών εκλογών έστειλε μήνυμα ενότητας και έκανε λόγο για μια «νέα μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία εκφράζει τη θέλησή της για μία ελπιδοφόρα αλλαγή».

5a6e27da1dc524bf158b45ed

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, είτε με ψήφισαν, είτε όχι, για την ωριμότητα που επέδειξε η κοινωνία μας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα το κίνημα της Αριστεράς που σύσσωμο βρέθηκε δίπλα μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου στους φίλους, φίλες και αφανείς αγωνιστές από όλα τα πολιτικά και κοινωνικά στρώματα. Συγχαίρω τους ανθυποψηφίους μου για το δικό τους αγώνα τον οποίο έδωσαν με ευπρέπεια. Ο λαός μίλησε. Μία νέα μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία εκφράζει τη θέλησή της για μία ελπιδοφόρα αλλαγή. Αφήνουμε πίσω το χθες, βάζουμε τέλος στους διχασμούς του παρελθόντος, γυρίζουμε σελίδα, κοιτάζοντας μπροστά στο μέλλον με αισιοδοξίας, αυτοπεποίθηση. Προς το δεύτερο γύρο, να βάλουμε τις βάσεις για εθνική ενότητα. Αυτή θα είναι η ενότητα, η μεγάλη μας δύναμη. Με υπευθυνότητα, σύνεση και σοβαρότητα. Με μετρημένα βήματα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, θα βελτιώσουμε την οικονομία που θα αγγίζει τη ζωή όλων των Κυπριών» δήλωσε ο Στ. Μαλάς.

«Η κοινωνία μας ζητά επιτακτικά να αλλάξουμε πολιτική κουλτούρα και συμπεριφορά. Απευθύνομαι προς τους πολίτες, τους καλώ να υπερβούν τις κομματικές τους προτιμήσεις και να συγκρίνουν με νηφαλιότητα τις θέσεις των δύο υποψηφίων. Να ξεχωρίσουν το νέο, από το παλιό. Με το χέρι στην καρδιά και το μυαλό στο αύριο. Τους καλώ να βαδίσουμε ένα διαφορετικό δρόμο. Με ενότητα, αλλά και σιγουριά. Μαζί για μία νέα κοινωνική συμμαχία, όλων των Κυπρίων. Κοινωνική συμμαχία ευρείας αποδοχής. Μόνο μια τέτοια συμμαχία θα μπορέσει να μας οδηγήσει σε κάτι καλύτερο. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι» πρόσθεσε.

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…