Μία Καλίφα: η πορνοστάρ που θέλουν να αποκεφαλίσουν οι τζιχαντιστές

Η Μία Καλίφα, μια λιβανεζοαμερικάνα πορνοστάρ, η οποία έγινε διάσημη κάνοντας σεξ με μαντίλα, έχει μπει στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους, δεχόμενη απειλές για τη ζωή της.

5714b15f1dc524077b8b476a

Η Μία Καλίφα, όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου του 1993 στη Βηρυτό του Λιβάνου και μετακόμισε στις ΗΠΑ μαζί με την οικογένειά της γύρω στο 2000. Στην αρχή έζησαν για κάποια χρόνια στο Μέριλαντ και εν συνεχεία μετακόμισαν στο Μαϊάμι.

Πριν ξεκινήσει την καριέρα της στο πορνό, το 2014, είχε πάρει πτυχίο Ιστορίας από το Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Ελ Πάσο και έκανε διάφορες δουλειές, μεταξύ των οποίων σερβιτόρα σε φαστφουντάδικο.

Η Καλίφα είναι καθολική χριστιανή στο θρήσκευμα, αλλά αυτό δεν εμποδίζει φονταμενταλιστές μουσουλμάνους να την απειλούν γράφοντάς της στα social media, ότι «ο Αλλάχ θα σε κάψει στην Κόλαση», «θα σε αποκεφαλίσουμε», «θα σε σκοτώσουμε».

Πάντως, στην προσπάθειά της να αντιμετωπίσει με χιούμορ όσα της συμβαίνουν, η 23χρονη πορνοστάρ, όταν κάποιος τη απείλησε μέσω twitter ότι «σύντομα θα της κόψει το κεφάλι», του απάντησε «αρκεί να μη μου κόψεις τις ρώγες, είναι ακριβές». Μετά τον καταιγισμό απειλών αναρωτήθηκε: «dεν έχει η Μέση Ανατολή πιο σημαντικά ζητήματα να ασχοληθεί από εμένα; Τι θα έλεγαν να βρουν κανέναν πρόεδρο ή να περιορίσουν το ISIS;».

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…