Newsroom

Newsroom

Μία "ευημερούσα" Βρετανία εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης επιθυμεί η Μέρκελ

Η Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε ότι επιθυμεί μια ευημερούσα Βρετανία, εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ πρωθυπουργός της Λετονίας Μάρις Κουσίνσκις, εξέφρασε την ελπίδα ότι το δημοψήφισμα του Ιουνίου, δε θ' αποδυναμώσει την ΕΕ.

572372e71dc524e30a8b4ffb

  Νωρίτερα σήμερα ο Βρετανός συντηρητικός πρώην πρωθυπουργός Τζον Μέιτζορ εκτίμησε ότι ενδεχόμενη αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ, θα έχει αρνητικές επιπτώσεις και στις στενές σχέσεις που διατηρεί η Βρετανία με τις ΗΠΑ.”Οι σχέσεις μας με τις ΗΠΑ θα επιδεινωθούν. Η Αμερική χρειάζεται έναν σύμμαχο στο εσωτερικό της ΕΕ και δε θα είμαστε εμείς. Παράλληλα, η Σκωτία είναι ενδεχόμενο να επιλέξει να εγκαταλείψει το Ηνωμένο Βασίλειο,” δηλώνει ο Μέιτζορ.Την προηγούμενη εβδομάδα ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα προειδοποίησε ότι η Βρετανία “θα χάσει έδαφος” για την υπογραφή μιας εμπορικής συμφωνίας με τις ΗΠΑ, στην περίπτωση που εγκαταλείψει την ΕΕ.  

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.