Newsroom

Newsroom

Μια επιστολή -χωρίς σεβασμό- στο Βασίλη Τσιάρτα

Του Μανώλη Κιλσμανή

59d50d6d1dc5240e378b4599

Κύριε Τσιάρτα,

Δεν σας γνωρίζω προσωπικά και το αυτό επιθυμώ δι’ υμάς. Διάβασα, εντελώς τυχαία- μη νομίζετε πως σας παρακολουθώ κιόλας- μια ανάρτησή σας με αφορμή το νομοσχέδιο περί αλλαγής φύλου και πραγματικά χάρηκα, αφού μέσα σε λίγες σχετικά λέξεις καταφέρατε να αποδώσετε ιδανικά τον σημερινό μέσο έλληνα. Αυτόν που σέβεται απόλυτα τις επιλογές (ή μάλλον τις ‘προτιμήσεις’ όπως αναφέρετε) του άλλου σε σχέση με τον ερωτικό του σύντροφο και κάνει πάντα πλάκα στην παρέα του με τις ‘αδελφές’ που βρίσκονται κάπου δίπλα του σε δημόσιο χώρο. Με σεβασμούς σαν τους δικούς σας όπου να’ ναι θα πρέπει να αλλάξει και η εξήγηση που θα αποδίδεται στη συγκεκριμένη λέξη στα λεξικά της ελληνικής γλώσσας.

Κρατήσατε όμως τα καλύτερα για τη συνέχεια- εύγε- ανεβάσατε την απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο αν και δε σας το’ χα στην ηλικία σας. Μιλάτε, η μάλλον γράφετε, για το ‘φυσιολογικό’ και το ότι σας ξεπερνά το ότι ένα ζευγάρι με άτομα του ιδίου φύλου ‘θέλουν να έχουν κ παιδιά’. Θα σας έλεγα πως σας έχει ξεπεράσει η ιστορία, αλλά ας πάει το παλιάμπελο. Να ξέρετε πάντως πως υπάρχει πιθανότητα δύο άντρες ή δύο γυναίκες να γίνουν πολύ καλύτεροι γονείς για ένα παιδάκι το οποίο οι φυσιολογικοί γονείς που το έφεραν στον κόσμο το παράτησαν ας πούμε. Σας είναι δύσκολο να το χωνέψετε, αλλά είναι μία πραγματικότητα. Σας ‘ξεπερνά’ επίσης ‘το να βγαίνουν δημόσια να το επιδυκνείουν’. Έχετε τα δίκια σας. Η επίδειξη αρμόζει μόνο σε βαρβάτα αρσενικά που συμπεριφέρονται στις γυναίκες λίγο καλύτερα από τη κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας. Μόνο που το να κρατά ο ένας το χέρι του άλλου στον δρόμο μιάς μεγαλούπολης (μη φοβάστε δε πρόκειται να αναφερθώ σε περιοχές όπως αυτή της καταγωγής σας-είναι γνωστά προπύργια ανδρισμού άλλωστε) δεν είναι επίδειξη, αλλά μη μπω σε λεπτομέρειες τώρα και σας βάλω δύσκολα.

‘Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει’- επιτέλους συμφωνούμε!!!!! Στο σπίτι μου μπορώ να κοιμηθώ ό, τι ώρα θέλω, να μαγειρέψω όποτε θέλω, να δω όποια ταινία θέλω η να αλλάξω το κανάλι που σας φιλοξενεί. Είστε πραγματικά γενναιόδωρος που επιτρέπετε σε κάποιους να κάνουν κάπου αυτό που θέλουν, δείχνει άνθρωπο με ευαισθησίες και ξεκάθαρες απόψεις-σαν αυτή για παράδειγμά περί δημιουργίας του Αδαμ και της Εύας από τον θεό. Δεν θέλω να σας προκαλέσω εγκεφαλικό, αλλά έχετε σκεφτεί πως αν όντως συνέβη κάτι τέτοιο είμαστε άπαντες προιόντα αιμομιξίας; Και αν κρίνω από τα λόγια σας δε πρέπει να συμφωνείτε με τη συγκεκριμένη πράξη.

‘Κι αυτα τα οτι όποιος δε συμφωνεί ειναι ρατσιστής κ διάφορες τέτοιες αηδίες να πάνε να τα πούνε αλλού.’ Γι αυτό τα έγραψα εδώ κύριε Τσιάρτα μου για να μη σας ενοχλώ χωρίς λόγο και χαίρομαι πραγματικά που επιφανείς προσωπικότητες όπως εσείς συνεχίζουν την τήρηση των ταλιμπανικών παραδόσεων στην πατρίδα μας. Η Xρυσή Aυγή θα σας ευγνωμονεί.

Χωρίς σεβασμό

Μανώλης Κιλσμανής

Πηγή: viewtag.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και κεραυνοί την Παρασκευή – Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Καιρός έκτακτο δελτίο

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και κεραυνοί την Παρασκευή – Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Δύσκολες θα είναι οι καιρικές συνθήκες σε πολλές περιοχές της χώρας την Παρασκευή και το…

Αναστάσης Μανιουδάκης: Να υπάρξει Δικαιοσύνη για την αστυνομική δολοφονία του πατέρα μου (video)

Μανιου

Αναστάσης Μανιουδάκης: Να υπάρξει Δικαιοσύνη για την αστυνομική δολοφονία του πατέρα μου (video)

«Η απώλεια του οπτικοακουστικού υλικού οφείλεται σε απόρριψη του αιτήματος της οικογένειας από τον Εισαγγελέα»,…

Βραζιλία: Eίχε πεθάνει δύο ώρες πριν ο 68χρονος που τον πήγε νεκρό στην τράπεζα η ανιψιά του για δάνειο 3.000 ευρώ (video)

Βραζιλία

Βραζιλία: Eίχε πεθάνει δύο ώρες πριν ο 68χρονος που τον πήγε νεκρό στην τράπεζα η ανιψιά του για δάνειο 3.000 ευρώ (video)

«Θείε με ακούς; Πρέπει να υπογράψεις. Δεν μπορώ να υπογράψω για σένα», φαινόταν να λέει…