Μια εικόνα, χίλες λέξεις: Ιδού ποιοι είναι οι "πατριώτες" χρυσαυγίτες (εικόνες)

Ο ακροδεξιός, φονταμενταλιστής μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος δήλωσε χθες «καλύτερα ναζιστής παρά κατσαπλιάς». Η θέση του εν λόγω ιεράρχη δεν ακούγεται πρώτη φορά. Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει διάφορους να αποκηρύσσουν για τον εαυτό τους τον όρο εθνικιστής ή φασίστας δηλώνοντας πατριώτες;

5a6608111dc524e6188b45a1

Στην πραγματικότητα αυτή τη δήθεν διαφοροποίηση επιχείρησαν τα τελευταία χρόνια να κάνουν οι χρυσαυγίτες που απεγνωσμένα προσπαθούν να εμφανιστούν ως άδολοι υπερασπιστές των δικαίων (sic) του ελληνισμού και της Ελλάδας. Στην πραγματικότητα βέβαια δεν πιστεύουν τίποτα παραπάνω απ’ όσα τους έχει διδάξει η ιδεολογία και οι πρακτικές του πολιτικού τους πατέρα. Του Αδόφλου Χίτλερ.

Οι νεοναζί δεν έχουν πατρίδα, θρησκεία ή σημαία όσο κι αν οι ίδιοι προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο. Μόνη τους αξία, αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι, είναι το μίσος, η υποκρισία και η βία. Πατρίδα τους δεν είναι βέβαια η Ελλάδα, αφού είναι βέβαιο πως θα την προτιμούσαν ακόμη σήμερα υπό ναζιστική κατοχή. Δεν τους ενοχλεί εν ολίγοις η πατρίδα τους να είναι υποδουλωμένη. Φτάνει βέβαια να είναι υποδουλωμένη σε κάποιον Χίτλερ.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δείτε το παράδειγμα του υπαρχηγού της ναζιστικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου. Ο Χρήστος Παππάς εμφανίστηκε χθες στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μ’ ένα γαλανόλευκο κασκόλ περασμένο στο λαιμό του. Μαζί του και δεκάδες άλλοι χρυσαυγίτες οι οποίοι διαδήλωσαν για το όνομα της «μίας και ελληνικής Μακεδονίας» και επιχείρησαν όπως αναμενόταν να καπηλευτούν τη συγκέντρωση.

Επρόκειτο φυσικά για μια ακόμη προσπάθεια των ελλήνων νεοναζί να παραπλανήσουν τον κόσμο. Αυτό βέβαια δεν είναι περίεργο για τους συγκεκριμένους. Σκεφτείτε απλώς ότι πρόκειται για δομικό στοιχείο της ιδεολογίας τους. Είναι ψεύτες, υποκριτές και προπαγανδιστές. Είναι επίσης, όπως έχει πει ο αρχηγός τους «η σπορά των νικημένων του 1945», δηλαδή των ναζί.

Ο δε Χρήστος Παππάς ανήκει στους πλέον πιστούς και φανατικούς. Μόνο που αυτό σήμερα τον προδίδει. Γιατί; Πολύ απλά ο ίδιος άνθρωπος που χωρίς ντροπή για το παρελθόν του εμφανίζεται με γαλανόλευκο κασκόλ γύρω από το λαιμό, προ ετών φωτογραφιζόταν με το μουσουλμανικό φέσι των SS στα Βαλκάνια περί το 1943.

Πόση χυδαιότητα… Ο άνθρωπος που δήθεν παλεύει για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία, να φορά και να φωτογραφίζεται περήφανος με το μουσουλμανικό φέσι του κατακτητή. Και πόσο θλιβερό τόσα χρονιά μετά την εμφάνιση της Χρυσής Αυγής και τις τόσες αποκαλύψεις, τόσος κόσμος να πιστεύει πως πρόκειται περί ελλήνων πατριωτών.

Η εικόνα του Παππά χθες στο συλλαλητήριο


Η εικόνα του πραγματικού νεοναζί Παππά




Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Ektakti Epikairotita 0 1

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

nigiria 768x512 1

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

Πρόκειται για την Λίντια που «διασώθηκε μαζί με τα τρία παιδιά της» κοντά στην πόλη…

Καιρός: Εκεί θα χτυπήσει η κακοκαιρία – Χάρτης με το συνολικό ύψος βροχής (Εικόνες)

5956209

Καιρός: Εκεί θα χτυπήσει η κακοκαιρία – Χάρτης με το συνολικό ύψος βροχής (Εικόνες)

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης παρουσίασε τις περιοχές που ενδέχεται να εμφανίσουν τα πιο μεγάλα ύψη βροχής.

Γρίπη των πτηνών: Συναγερμός από τον ΠΟΥ για κίνδυνο εξάπλωσης στους ανθρώπους

γρίπη ιός

Γρίπη των πτηνών: Συναγερμός από τον ΠΟΥ για κίνδυνο εξάπλωσης στους ανθρώπους

Οι αγελάδες και οι κατσίκες εντάχθηκαν στον κατάλογο των ειδών που επλήγησαν τον περασμένο μήνα…