Newsroom

Newsroom

Μητέρα κάνει μια "αληθινή" ανάρτηση για τα σημάδια που της άφησε η γέννα (εικόνες)

Για όλες τις γυναίκες αποτελεί άγχος η αλλαγή στο σώμα τους μετά την γέννα.

5a60a8ae1dc5244e478b4567

Σε ορισμένες “τυχερές” τα σημάδια είναι πολύ λίγα πολλές φορές χωρίς να βάλουν ούτε μια κρέμα στο δέρμα τους κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης σε άλλες όμως που μπορεί να είναι και πιο προσεκτικές τα σημάδια το κουβαλάνε για όλη τους την ζωή .Μια από αυτές τις μαμάδες είναι και η Mel Watts. Μητέρα τεσσάρων παιδιών από την Αυστραλία, η οποία αποκάλυψε την πραγματικότητα του να παλεύεις με τις ανασφάλειες του σώματός σου μετά τη γέννα σε ένα ειλικρινές post στο Instagram.

“Μακάρι τα φίλτρα να το έκαναν να μοιάζει καλύτερο. Αλλά δεν το κάνουν”, έγραψε στο post της. “Αποκρουστικό, αηδιαστικό, μη κολακευτικό, απωθητικό, είναι μερικές λέξεις που χρησιμοποιώ για τον εαυτό μου. Αλλά είναι κάτι που συνέβη φέρνοντας στον κόσμο τα παιδιά μου. Αν αυτό είναι για να μου θυμίζει τα πολύτιμα δώρα που μου δόθηκαν, τότε θα φορέσω τις πληγές της μάχης μου”.

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.