Μεταξύ Λοβέρδου και Βενιζέλου όλα επιτρέπονται

Γίνεται ένας βουλευτής να επανακαταθέτει μία Ερώτηση πέντε φορές, στηλιτεύοντας μία κυβερνητική απόφαση χωρίς να επικρίνει τον εμπνευστή της; Κι όμως, τελικά, μεταξύ Λοβέρδου και Βενιζέλου όλα επιτρέπονται.

59a684f51dc5244a358b465a

Για πέμπτη φορά επανήλθε με Ερώτηση στη Βουλή ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφορικά με τον οδικό χάρτη της κυβέρνησης για την αποκατάσταση της ζημίας των μικροομολογιούχων από το PSI. Το θέμα ανέδειξε η Ελευθερία του Τύπου, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΔΗΣΥ να κάνει λόγο για «αυστηρή έως εξοντωτική κίνηση». Έκφραση που είχε διάρκεια ζωής λίγες μόνο ώρες, καθώς ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν έδειξε και ιδιαίτερα ικανοποιημένος για τους χαρακτηρισμούς του έτερου έγκριτου συνταγματολόγου.

Προφανώς, η επιμονή του Ανδρέα Λοβέρδου για το ζήτημα που προκάλεσε ανυπολόγιστη ζημιά σε ασφαλιστικά ταμεία και μικροομολογιούχους, ελήφθη ως προσωπική στοχοποίηση από τον κομματικό του συνδαιτυμόνα, Ευάγγελο Βενιζέλο. Δεν εξηγείται αλλιώς ο τρόπος που ο πρώην υπουργός Υγείας μία μέρα μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας του Μαρινάκη ανέκρουσε πρύμναν κακήν κακώς, εξαιρώντας από κάθε είδους κριτική τον πρωτεργάτη του PSI.

«Η Ελευθερία του Τύπου ανέδειξε σήμερα το θέμα των μικροομολογιούχων, τη διευθέτηση του οποίου προσπαθώ να κρατήσω ζωντανή από το 2012. Ως προς το δημοσίευμα αυτό θέλω να κάνω μία διευκρίνηση: Όπως έχω επισημάνει, η απόφαση για το θέμα του PSI ήταν συλλογική, τόσο σε επίπεδο Κυβέρνησης όσο και σε επίπεδο Βουλής και συμμετείχα σε αυτήν και στα δύο επίπεδα. Συνεπώς, δεν υπάρχει στα ερωτήματά μου προς τους υπουργούς Οικονομικών η παραμικρή αιχμή που να αφορά στις επιλογές του κ. Βενιζέλου ως προς το κορυφαίο αυτό εθνικό ζήτημα» τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος στο σημερινό φύλλο της Ελευθερίας του Τύπου, λειαίνοντας τις γωνίες για να μην υπάρχουν περαιτέρω προστριβές με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Ως εκ τούτου, ο κύριος υπαίτιος του PSI βγαίνει για άλλη μια φορά αλώβητος για το τερατούργημά του, ενώ ο έτερος συνταγματολόγος και πρώην γραμματέας της ΚΝΕ εκ νέου απέδειξε πως στην πολιτική και δη στις συναναστροφές με τον Βενιζέλο δεν υπάρχουν φραγμοί. Πόσω μάλλον ηθικοί…

Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

2

Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

Σε ταινία παραπέμπει το σκηνικό στην Καλαμάτα μετά την επέλαση της αφρικανικής σκόνης

Κατερίνα Βρανά: «Σελεμπρέισιον γενεθλίων και επιβίωσης» – 7 χρόνια επιβίωσης με δύο δυνατές αναρτήσεις (Εικόνες)

438108010 18426626314000170 825866362010932573 n

Κατερίνα Βρανά: «Σελεμπρέισιον γενεθλίων και επιβίωσης» – 7 χρόνια επιβίωσης με δύο δυνατές αναρτήσεις (Εικόνες)

Σαν σήμερα, στις 23 Απριλίου, η Κατερίνα Βρανά ήρθε αντιμέτωπη με τον θάνατο και κατάφερε…