Μέσι ή Ρονάλντο; Ποιόν είχε ίνδαλμα ο Μπαπέ;

Το ίνδαλμα των παιδικών του χρόνων αποκάλυψε το νέο τεράστιο ταλέντο του ποδοσφάιρου, Κίλιαν Μπαπέ.

5a4382b41dc5243c518b489a

Ο επιθετικός της Παρί κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, στην ισπανική εφημερίδα Marca, αποκάλυψε ότι το ίνδαλμα των παιδικών του χρόνων ήταν ο… Κριστιάνο Ρονάλντο!

«Φυσικά μου αρέσει που θα τον συναντήσω στα παιχνίδια του Champions League. Είναι το ίνδαλμά μου, όταν ήμουνα παιδί, και θα είναι ωραίο να έχω την ευκαιρία να τον συναντήσω. Είμαι πολύ ανταγωνιστικός και ένας ανταγωνιστικός άνθρωπος θέλει πάντα να κερδίζει. Επομένως, δεν έχει σημασία ποιον θα αντιμετωπίσουμε, αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε. Μου άρεσε να τον βλέπω να παίζει όταν ήμουν μικρός, αλλά αυτό τελείωσε. Τώρα θα πάω στο Bernabeu για να παίξω και να κερδίσω», δήλωσε ο 19χρονος Μπαπέ.

«Σίγουρα μαθαίνουμε από αυτούς τους παίκτες. Κάποιος που έχει κερδίσει πέντε «χρυσές μπάλες» είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Εδώ όμως είναι και ο Νεϊμάρ, ο οποίος για μένα είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με τον Κριστιάνο, ενώ έχω μάθει επίσης από τον Καβάνι».

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.