Newsroom

Newsroom

Μέρκελ σε Πούτιν: Μάζεψε τους φιλορώσους αυτονομιστές

Να «συγκρατήσει τους φιλορώσους αυτονομιστές» κάλεσε τη Ρωσία η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον…

putin merkel

Να «συγκρατήσει τους φιλορώσους αυτονομιστές» κάλεσε τη Ρωσία η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της καγκελαρίας, Στέφεν Ζάιμπερτ, η Μέρκελ «υπογράμμισε την υποχρέωση της Ρωσίας να ασκήσει την επιρροή της στους φιλορώσους αυτονομιστές» και ξεκαθάρισε ότι η εκεχειρία στην ανατολική Ουκρανία θα πρέπει επιτέλους να αρχίσει να τηρείται απόλυτα.

Η Γερμανίδα καγκελάριος δήλωσε ότι τα σύνορα μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας θα πρέπει να επιτηρούνται και ότι ο Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) έχει μεγάλο ρόλο να διαδραματίσει σε αυτό.

Ανέφερε, τέλος, πως η Γερμανία θα εξακολουθήσει να στηρίζει την αποστολή του ΟΑΣΕ στην Ουκρανία και πρόσθεσε ότι ο Οργανισμός ενδέχεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις προγραμματισμένες τοπικές εκλογές στις περιοχές γύρω από το Ντονέτσκ και το Λουχάνσκ.

Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

2

Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

Σε ταινία παραπέμπει το σκηνικό στην Καλαμάτα μετά την επέλαση της αφρικανικής σκόνης