Μεθόδους KGB και CIA για την προστασία του Πούτιν στην Ελλάδα

Σαν… αστακός έρχεται στην Ελλάδα ο ρώσος πρόεδρος, που εκτός από 2.500 άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. για την προστασία του επιστρατεύονται ρώσοι κομάντο, drones, βαρύς οπλισμός αλλά και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, που θυμίζει εν πολλοίς μεθόδους και πρακτικές KGB και CIA.

5707b0cd1dc524311f8b4bb3

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σχεδιάστηκαν από τις ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας. Ο Πούτιν στις «βαλίτσες» του συμπεριέλαβε τρεις πανομοιότυπες θωρακισμένες λιμουζίνες, οι οποίες μεταφέρθηκαν με τρία μεταγωγικά αεροσκάφη και προφανώς κανένας δεν θα γνωρίζει σε ποια θα μεταβαίνει.

Επίσης, μαζί του έφερε και 70 ρώσους κομάντο της Προεδρικής Φρουράς της Ρωσίας με μαύρα κοστούμια, ξέχωρα από τους άνδρες των ρωσικών Ειδικών Δυνάμεων. Οι άνδρες της Προεδρικής Φρουράς έχουν εκπαιδευτεί στην ελίτ των Ειδικών Δυνάμεων, δηλαδή στη φημισμένη Σπετσνάζ, τα μέλη της οποίας ο αστικός μύθος περιγράφει ως «υπερανθρώπους».

Βέβαια, υπάρχει και συνέχεια, αφού εκτός από το βαρύ οπλισμό θα υπάρχει και ηλεκτρονικός εξοπλισμός με τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα.

Ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός θα χρησιμοποιείται για να απλώνεται ηλεκτρονικό δίχτυ ασφαλείας γύρω από τα σημεία που θα βρίσκεται ο Πούτιν, με τις επίγειες συσκευές να τοποθετούνται σε συνοδευτικά οχήματα και άλλες σε μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Επιπλέον θα υπάρχει δίχτυ εντοπισμού/εξουδετέρωσης βομβών, απενεργοποίησης κινητών τηλεφώνων και αποτροπής τηλεφωνικών υποκλοπών.

Άδειοι… δρόμοι για τον Πούτιν

Σταδιακά η κυκλοφορία θα διακοπεί από τα σημεία διέλευσης του Πούτιν. Σημειώνεται ότι από τις 15:00 μέχρι και τις 17:00 δεν θα είναι δυνατή η διέλευση των οχημάτων από το αεροδρόμιο μέχρι και την Κατεχάκη!

Ο Ρώσος πρόεδρος μετά τις συναντήσεις του θα διανυκτερεύσει σε πολυτελές παραλιακό ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων, το οποίο έχει ερευνηθεί σπιθαμή προς σπιθαμή από Ρώσους πράκτορες. 

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…