Newsroom

Newsroom

Μενίδι: Τι δείχνουν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για την σφαίρα που πέρασε ξυστά από το κεφάλι της 14χρονης

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ στο Μενίδι προκειμένου να εντοπιστεί από που προήλθε η σφαίρα που πέρασε ξυστά από ένα 14χρονο κοριτσάκι που το απόγευμα της Κυριακής καθόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του στο Μενίδι.

595216de1dc524957a8b46aa

Όπως δήλωσε η θεία του, το κοριτσάκι μετακινήθηκε την τελευταία στιγμή από τη θέση και γι’ αυτό δεν την βρήκε η σφαίρα.

Βάσει της μέχρι τώρα έρευνας, η σφαίρα που κατέληξε σε σπίτι οικογένειας στο Μενίδι ήταν μία βολίδα των 9 mm που καρφώθηκε σε τοίχο οικίας στην οδό Θεοφυλάχτου 6.

Πρόκειται για βολή που ήταν ευθεία και πυροδοτήθηκε από απόσταση που δεν ξεπερνάει τα 100 μέτρα.

Οι αστυνομικοί, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η σφαίρα δεν προέρχεται από άσκοπο πυροβολισμό. Την ημέρα που έγινε η καταγγελία για την αδέσποτη σφαίρα κάτοικος της περιοχής είχε καλέσει την Αστυνομία και κατήγγειλε άσκοπους πυροβολισμούς σε σπίτι στο Ζεφύρι, όπου, σύμφωνα με την αναφορά, γινόταν γλέντι γάμου. Οι αστυνομικοί εξέτασαν την καταγγελία και διαπίστωσαν ότι δεν γινόταν γλέντι για γάμο, ενώ δεν στοιχειοθετήθηκαν οι άσκοποι πυροβολισμοί.

Η βολίδα μεταφέρθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια και θα γίνει βαλλιστική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει βληθεί από όπλο που έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε άλλες παράνομες δραστηριότητες 

Ενδεικτικό της σοβαρότητας της υπόθεσης είναι πως ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος, έδωσε εντολή να αναλάβει την εποπτεία των ερευνών ο εισαγγελικός λειτουργός Γιώργος Νούλης, ο οποίος λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης θα ενημερώνει τακτικά τον κ. Ζαγοραίο για την εξέλιξη των ερευνών.

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το…

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.