Newsroom

Newsroom

Το koutipandoras.gr σας στέλνει στη μαγευτική κοιλάδα του "The Ranch"

Όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα για παιχνίδι, ξεκούραση και εκπαίδευση. Με αυτό το σκεπτικό και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα…

drz mg 0206

Όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα για παιχνίδι, ξεκούραση και εκπαίδευση. Με αυτό το σκεπτικό και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού, το Ranch σας καλεί σε μια γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά και τα δικαιώματά τους. Με πολλές δραστηριότητες, που θα πραγματοποιηθούν 21 και 22 Νοεμβρίου, οι μικροί επισκέπτες θα μάθουν για τα δικαιώματά τους μέσα από θεατρικό παιχνίδι, κατασκευές και παραδοσιακά παιχνίδια από μακρινές χώρες. Ο διήμερος εορτασμός δεν θα τελειώσει έτσι.

Οι επισκέπτες θα κάνουν βόλτες με την άμαξα, θα περιηγηθούν με το τρενάκι, θα κάνουν ιππασία και όποιες άλλες από τις δεκάδες δραστηριότητες που προσφέρει ο αυτός ο μαγευτικός τόπος.

MG 6136

Μπορείς και εσύ να βρεθείς εκεί

Το Ranch σε συνεργασία με το koutipandoras.gr πραγματοποιεί διαγωνισμό, ώστε να μπορέσουν να βρεθούν εκεί όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες. Κάνοντας like στο post του διαγωνισμού στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, παίρνετε αυτόματα μέρος στο διαγωνισμό, στον οποίο 2 τυχερές οικογένειες θα συμμετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες στη μαγευτική κοιλάδα του «The Ranch», θα γευτούν τα παραδοσιακά εδέσματα και το βράδυ θα διανυκτερεύσουν στα ξύλινα σπιτάκια, που βρίσκονται στην έκταση 330 στρεμμάτων, εντελώς δωρεάν.

Άλλες 3 οικογένειες, που θα κερδίσουν στο διαγωνισμό, θα έχουν τη δυνατότητα να «ταξιδέψουν» στο μαγευτικό κόσμο του «The Ranch», να συμμετέχουν στις ολοήμερες δραστηριότητες και να γευτούν τα υπέροχα παραδοσιακά εδέσματα που προσφέρει το Western Saloon Restaurant, όλα χωρίς καμία επιβάρυνση

Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου. Οι νικητές θα ανακοινωθούν από τη σελίδα μας στο Facebook την Τρίτη 17 Νοεμβρίου.

MG 3362

Ένας παραμυθένιος τόπος

Σε μια μαγευτική κοιλάδα, εκεί που μικροί και μεγάλοι ξετρελαίνονται με τα παιχνιδιάρικα άλογα, τις άμαξες, τα μυστηριώδη μονοπάτια, βρίσκεται το Ranch .Πρόκειται για μια έκταση 330 στρεμμάτων, που προσφέρει πολλές εκπλήξεις.

Περπατήστε στη φάρμα και τους στάβλους και περιποιηθείτε τα άλογα, τα κατσικάκια, τα αγριογούρουνα, τα πρόβατα, τα ελαφάκια αλλά και τα χαριτωμένα πόνυ. Εξερευνήστε τη φύση στα υπέροχα μονοπάτια, κάντε βόλτα με τα άλογα και δοκιμάστε τις ικανότητές σας στη τοξοβολία, περιηγηθείτε στην άγρια φύση με τρενάκι.

Παίξτε με την παρέα σας στα υπερσύγχρονα γήπεδα τένις, ping pong, μπάσκετ, βόλεϊ και ποδόσφαιρο. Και τέλος, κάντε μια βουτιά στις πεντακάθαρες πισίνες. Και όταν η κοιλιά σας θα αρχίσει να διαμαρτύρεται, το Ranch προσφέρει εξαιρετικά παραδοσιακά εδέσματα στο ξύλινο Western Saloon Restaurant.

Πριν φύγετε επισκεφτείτε το εκπαιδευτικό χωριό, και γνωρίσετε από κοντά παραδοσιακά εργαστήρια και επαγγέλματα που σήμερα έχουν χαθεί. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να αποχωριστείτε αυτό τον επίγειο παράδεισο, έχετε τη δυνατότητα να διανυκτερεύσετε σε ξύλινες παραδοσιακές κατοικίες.

12

Πανοραμική άποψη του “The Ranch”

 

MG 2643

Περπατήστε στη φάρμα και τους στάβλους, κάντε ιππασία και περιποιηθείτε τα άλογα

 

MG 3450

Το “The Ranch” εντυπωσιάζει και το βράδυ

 

DRZ MG 0804

Διανυκτερεύστε στις υπέροχες ξύλινες κατοικίες

 

DRZ MG 0273z

Άνετη διαμονή με όλες τις σύγχρονες ανέσεις

 

DRZ MG 0313z

Ξυπνήστε και απολαύστε τη θέα και τον καθαρό αέρα

 

IMG 8405%20(1)

Ανάμεσα στις δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε είναι και η Τοξοβολία

 

31

Πανοραμική άποψη του “The Ranch”

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.