Μεγάλη "επιτυχία" της Αντιτρομοκρατικής, βρήκε φωτό του παιδιού Μαζιώτη-Ρούπα (δείτε το διαμέρισμά τους)

Φύλλο και φτερό κάνει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία το διαμέρισμα του Νίκου Μαζιώτη και της Πόλας Ρούπα στην οδό Υψηλάντου, στο…

maziotis 8

Φύλλο και φτερό κάνει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία το διαμέρισμα του Νίκου Μαζιώτη και της Πόλας Ρούπα στην οδό Υψηλάντου, στο Μαρούσι. Στην «Κυριακάτικη Καθημερινή», εξάλλου, δημοσιεύεται η παρακάτω φωτογραφία από το εσωτερικό του.


Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι αστυνομικοί επικεντρώθηκαν στην περιοχή ύστερα από την ανεύρεση μίας απόδειξης αγοράς ρούχων από το εμπορικό κέντρο «Mall», την οποία είχε μαζί του ο Νίκος Μαζιώτης όταν συνελήφθη. Με την αξιοποίηση κι άλλων πληροφοριών κατάφεραν να εντοπίσουν το διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου.

Το σπίτι είχε νοικιαστεί το φθινόπωρο του 2012 από την Πόλα Ρούπα με πλαστά στοιχεία κι έναντι 600 ευρώ, όπως αναφέρει το «Εθνος», ενώ στη γειτονιά έλεγε πως ήταν μεταφράστρια κι ο σύζυγός της, ο οποίος «απουσίαζε», γραφίστας. Στο διαμέρισμα δεν βρέθηκαν όπλα ή εκρηκτικά αλλά οι αστυνομικοί βρήκαν σε αυτό μία φωτογραφία του παιδιού του ζεύγους Μαζιώτη-Ρούπα, το οποίο σήμερα είναι τεσσεράμισι χρόνων, τραβηγμένη το 2010, όταν ήταν βρέφος δέκα μηνών, ενώ το δωμάτιό του θύμιζε παιδική χαρά.