Newsroom

Newsroom

Με το δεξί ξεκίνησε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός και επικράτησε της ΑΕΛ με 4-1 στο άδειο, λόγω τιμωρίας, «Γ. Καραϊσκάκης».

5999156c1dc524207d8b4567

Με το μυαλό στη ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας κόντρα στην Ριέκα, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε μουδιασμένα την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΛ.

Οι «ερυθρόλευκοι», ανέβασαν τις στροφές μετά το 25′ και αφού έχασαν σημαντική ευκαιρία στο 31′, με τον Μπόζοβιτς να αποκρούει εξ επαφής την καρφωτή κεφαλιά του Φορτούνη. Στο 33′ ο Σεμπά ελίχθηκε μέσα στην περιοχή και γύρισε την μπάλα, ο Φάρκας έκοψε την πορεία της με το χέρι και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Φορτούνης.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε με ανεβασμένη ψυχολογία και στο 68′ ο Πάρντο γύρισε στον Ανσαριφάρντ κι αυτός από κοντά έκανε το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπόζοβιτς εξουδετέρωσε το πλασέ του Φορτούνη και αμέσως μετά (71′) στην πρώτη ουσιαστική επίθεση της Λάρισας, ο Λεοζίνιο έκανε το γύρισμα και ο Φιγκέριας με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο Φιγκέιρας ωστόσο «εξιλεώθηκε» στο 74′ όταν σούταρε συρτά και έκανε το 3-1, ενώ στο 76′ και με πάσα-τακουνάκι του Ανσαριφάρντ μέσα στην περιοχή, ο Φορτούνης πλάσαρε κι έκανε το 4-1.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…