Newsroom

Newsroom

"Mε τη μάνα του Παύλου Φύσσα, μας ενώνει κοινή μοίρα" λέει η μάνα του Καπελώνη

Να σταματήσει η Χρυσή Αυγή να χρησιμοποιεί το όνομα και την εικόνα του Μάνου Καπελώνη, του 22χρονου που δολοφονήθηκε πριν από τέσσερα χρόνια έξω από τα γραφεία της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο, ζητούν οι γονείς του.

5a0057641dc52428588b457d

Σε δηλώσεις της στο Real News, η μητέρα του Μανώλη Καπελώνη επισημαίνει ότι ο Μάνος έχει πέσει θύμα του μίσους και της ευτελής προπαγάνδας που έσπειρε η Χρυσή Αυγή, ενώ τονίζει ότι την ενώνει κοινή μοίρα με τη μητέρα του Παύλου Φύσσα.

«Τέσσερα χρόνια μετά τον βίαιο θάνατο του λατρεμένου μας Μάνου, οι δολοφόνοι του παραμένουν άγνωστοι και ατιμώρητοι, ελεύθεροι να συνεχίσουν τη ζωή τους και τα εγκληματικά έργα τους. Ο Μάνος έχασε τη ζωή του λόγω της επαφής του με το κόμμα της Χρυσής Αυγής, αυτό είναι δεδομένο. Αγνός και καλοπροαίρετος νέος, φιλαλήθης και εύπιστος, γεμάτος όνειρα και ανθρωπιστικά ιδεώδη, έπεσε θύμα του πολιτικού μίσους και της μισαλλοδοξίας που έσπειραν αυτοί, στους οποίος πρόσβλεψε ως εξυγιαντές της κοινωνία», αναφέρει η μητέρα του Μανώλη Καπελώνη.

Ακόμη, η γυναίκα καταγγέλλει την καθυστέρηση της Δικαιοσύνης στο αίτημα να απαγορευτεί η στυγνή και αλόγιστη εκμετάλλευση του παιδιού της από τη Χρυσή Αυγή.

«Δεν τολμάμε να πατήσουμε στο νεκροταφείο, γιατί το μνήμα είναι κατειλημμένο από τους διεκδικητές της μνήμης του, τους ίδιους που απερίσκεπτα τον έστησαν έξω από τα γραφεία τους, μπροστά στα όπλα των δολοφόνων του», σημειώνει -μεταξύ άλλων- η Ουρανία Σμαράγδα Καπελώνη στην εφημερίδα.

«Κάθε φορά που είναι το μνημόσυνο υπάρχει κατάληψη του μνήματος, έχουν τοποθετήσει επάνω το κόμμα της Χρυσής Αυγής πλακέτα δική της, η οποία έχει απομακρυνθεί επανειλημμένως από την οικογένεια και έχει επανέλθει», αναφέρει ο συνήγορος της οικογένειας Γιάννης Βλάχος.

«Η χαροκαμένη ψυχή μου, φουσκωμένη από θλίψη και απόγνωση, αναζητεί σιωπηλά παρηγοριά στην αλληλεγγύη όλων των μανάδων που θρηνούν αδικοχαμένα παιδιά. Και με τη μάνα του Παύλου Φύσσα, που μας ενώνει κοινή μοίρα, μοιράζομαι νοερά τους στίχους του Βάρναλη που στοιχειώνει το μυαλό μου: Που να σε κρύψω, γιόκα μου, να μη σε βρούνε οι κακοί», αναφέρει στη συνέχεια η γυναίκα.

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…