Με στηρίζει ο Κυριάκος για Novartis δηλώνει ο Άδωνης – Υπέβαλα παραίτηση και δεν τη δέχτηκε

Σε δεινή θέση φαίνεται ότι βρίσκεται ο Άδωνης για την υπόθεση Novartis ο οποίος μάλιστα μετά τις παραινέσεις Κοττάκη για παραίτηση, απαντά ότι έχει τη στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος - όπως υποστηρίζει ο Γεωργιάδης - έλαβε την παραίτησή του αλλά δεν την έκανε δεκτή.

5a8008c31dc524b34e8b45a3

Ο Άδωνης με επιστολή του η οποία δημοσιεύεται στη σημερινή “Δημοκρατία απαντά στη χθεσινή προτροπή του Μανόλη Κοττάκη, να παραιτηθεί “διευκολύνωντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ. 

Όπως αναφέρει ο Γεωργιάδης, από την αρχή της υπόθεσης έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του σημερινού προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποφασίζει να μην την κάνει αποδεκτή, και να επιλέγει να στηρίξει τον άνθρωπο που με τη σειρά του διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην εκλογή του στην ηγεσία του κόμματος.  

Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι «ο πρόεδρος δε συζήτησε καν αυτό το ενδεχόμενο, στηρίζοντάς με εμπράκτως και σταθερά. Άλλωστε ξέρει πολύ καλά τι έκανα στη θητεία μου στο Υπουργείο Υγείας, καθώς τότε είχαμε στενη συνεργασία και δεν πίστεψε ποτέ καμιά από αυτές τις συκοφαντίες». 

Υπενθυμίζεται ότι ο Μανώλης Κοττάκης έγραφε στο χθεσινό του άρθρο: «Πολιτικά μιλώντας, λοιπόν (τα ποινικά τα αγνοώ), υποστηρίζω ότι πρόκειται για συμπεριφορές που δεν συνάδουν προς το αξίωμά του. Άλλο οι σχέσεις με την υγιή επιχειρηματικότητα, που δεν πρέπει να ποινικοποιούνται, και άλλο αυτά. Τα “σταμάτα”, τα “άλλαξε Δ.Σ.” και τα “τρέχα για φωτό”.

Ο Άδωνις, ο οποίος είναι έξυπνος άνθρωπος, νομίζω ότι ξέρει τι πρέπει να κάνει, αν αγαπά αυτήν την παράταξη. Εκείνη, παρά το παρελθόν, του άνοιξε την αγκαλιά της και τον καλοδέχθηκε – για συντηρητικό κόμμα παραβιάστηκαν και οι φυσικοί κανόνες με την ταχεία εξέλιξή του στην αντιπροεδρία. Καιρός να της επιστρέψει την αγάπη που του έδειξε. Ίσως έτσι καταφέρει να σώσει την παρτίδα. Ίσως». 

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

AP23310835745895

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

Ο Αργεντίνος πρόεδρος χαρακτήρισε σε συνέντευξή του τον κολομβιανό ομόλογό του Γουστάβο Πέτρο «δολοφόνο» και…