Με σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται διαδηλωτής απ’ τα επεισόδια στα Γιάννενα

Νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική. Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι ήταν ήδη τραυματισμένος κατά την προσαγωγή του

58ac6a881dc52450538b499a

Με τραύματα στο κεφάλι και το σώμα, νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, ένας από τους πέντε διαδηλωτές που προσήγαγαν οι αστυνομικοί μετά τα επεισόδια στο μνημείο των Μπιζανομάχων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο διαδηλωτής κατά την προσαγωγή του, ήταν ήδη τραυματισμένος και οι αστυνομικοί λίγο αργότερα, κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί υπέβαλαν τον τραυματία σε όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις και διαπίστωσαν πως φέρει τραύματα στο σώμα και το κεφάλι, ενώ διέγνωσαν διάσειση και νοσηλεύεται στην νευροχειρουργική κλινική.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ιωαννίνων Κωνσταντίνος Κίτσιος, σε δηλώσεις του για τον τραυματισμό των συναδέλφων του και τα επεισόδια, επέρριψε ευθύνες στην αστυνομική διεύθυνση για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό.

Όπως είπε, οι ευθύνες είναι τεράστιες, διότι έστειλε συναδέλφους, «ως πρόβατα επί σφαγή», χωρίς κατάλληλο εξοπλισμό απέναντι σε 30 οπλισμένους με λοστούς, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, την ώρα που έπρεπε εκεί να βρίσκεται η ειδική ομάδα.

Η διαδήλωση πραγματοποιήθηκε από αντιεξουσιαστές που διαμαρτύρονταν για τη συμμετοχή βουλευτή της Χρυσής Αυγής στον εορτασμό της επετείου της απελευθέρωσης της πόλης. 




Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…