Με όπλο του τη "μονταζιέρα" ο ΣΚΑΪ δημιουργεί εντυπώσεις για "αλαλούμ" στην κυβέρνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Σενάρια που θέλουν την κυβέρνηση να βρίσκεται σε σύγχυση με αφορμή τις εξελίξεις στο πεδίο των τηλεοπτικών αδειών, σκαρώνει ο ΣΚΑΪ, με όπλο του τη «μονταζιέρα». Το «θολό τοπίο» και το «αλαλούμ» που κατά το κανάλι του Φαλήρου δημιουργεί η κυβέρνηση προκύπτει από τη δήθεν διάσταση απόψεων μεταξύ του Νίκου Παππά και του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση.

581c91491dc52488268b4af1

Σύμφωνα με όσα ακούσαμε στο χθεσινοβραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο Νίκος Παππάς επέμεινε την Πέμπτη στον αριθμό των τεσσάρων καναλιών που θα μπορούν να πάρουν άδεια, σε αντίθεση με τον Νίκο Βούτση, ο οποίος από το βήμα της Βουλής, μίλησε μόνο για τρεις άδειες. Προς επίρρωση των ισχυρισμών του μάλιστα, ο ΣΚΑΪ πρόβαλε απόσπασμα της ομιλίας Βούτση, ο οποίος πράγματι ακούγεται να λέει ότι «πρέπει να είναι τρεις».

Εκείνο που παρέλειψε βέβαια να δείξει ο ΣΚΑΪ, είναι η συνέχεια της τοποθέτησης του Προέδρου της Βουλής, ο οποίος σημείωσε ότι το λέει για να γίνει συζήτηση και πρόσθεσε ότι αυτόν τον αριθμό ζητούσε για παράδειγμα το 2008 και ο ΣΕΒ με εισηγήσεις των ίδιων ανθρώπων που τώρα προΐστανται της Ένωσης Ιδιοκτητών των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών. «Τελικά μπορεί να είναι και παραπάνω (σ.σ. οι άδειες). Να γίνει μια συζήτηση, μια αντιπαράθεση, να γνωμοδοτήσει και να λάβει την τελική απόφαση το ΕΣΡ, αλλά τα κόμματα, το υπουργείο, εμείς ως άνθρωποι στον δημόσιο διάλογο που θα γίνει, έχουμε άποψη» συμπλήρωσε.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και ερωτηθείς για το κατά πόσο θα επιμείνει στις τέσσερις άδειες απάντησε: «Βεβαίως. Τον αριθμό αυτό ψήφισε η ελληνική Βουλή».

Παρακολουθήστε το επίμαχο απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ στο παρακάτω βίντεο ή ακολουθήστε τον σύνδεσμο (ΕΔΩ) και δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ από το 11:35 έως το 15:55.


Δείτε τι ακριβώς είπε ο Νίκος Βούτσης κατά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή. 


Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…