Newsroom

Newsroom

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της συμπαραγωγής της Nova, "ΠΟΛΥ ΞΕΝΗ"!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της νέας συμπαραγωγής της Nova, «ΠΟΛΥ ΞΕΝΗ», της δημιουργού Δώρας Μασκλαβάνου. Την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, πλήθος κόσμου έσπευσε να απολαύσει το κοινωνικό δράμα εποχής, «ΠΟΛΥ ΞΕΝΗ», ενώ παρευρέθηκαν η δημιουργός, Δώρα Μασκλαβάνου, συνοδευόμενη από τους πρωταγωνιστές της ταινίας.

5a33a3c01dc524815e8b46de

Δείτε το βίντεο


Το κοινωνικό δράμα εποχής της Δώρας Μασκλαβάνου, «ΠΟΛΥ ΞΕΝΗ», προσφέρει μία εξαιρετική γυναικεία ιστορία, εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, η οποία διαδραματίζεται τη δεκαετία του ’50 στην Κωνσταντινούπολη και μιλά για τη μνήμη, την αθωότητα, την αγάπη και την εμπιστοσύνη. Η ταινία πλαισιώνεται από ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών με τους: Κάτια Γκουλιώνη, Ozgur Emre Yildirim, Λυδία Φωτοπούλου, Ακύλλα Καραζήση, Νίκο Χατζόπουλο, Ερρίκο Λίτση, Υβόννη Μαλτέζου, Αλέξανδρο Μυλωνά, Χριστίνα Σανλίογλου, Χαρά Αδαμίδου, Νίκο Καραθάνο, Μελέτη Γεωργιάδη, Αργύρη Πανταζάρα, Γιάννη Στάνκογλου και Αλέκο Πάγκαλο. Τα εξαιρετικά σκηνικά και κουστούμια δημιούργησαν οι Γιώργος Γεωργίου και Δέσποινα Χειμώνα, αντίστοιχα, συμβάλλοντας στο αποτέλεσμα μίας αισθητικά πληθωρικής παραγωγής.

Η Αγάπη Κεφαλογιάννη, Διευθύντρια Προγράμματος Nova ανέφερε: «Διαβάσαμε ένα πολύ δυνατό σενάριο, βασισμένο σε αληθινά γεγονότα και στηρίζουμε αυτή την εξαιρετική παραγωγή, με την υπογραφή της Δώρας Μασκλαβάνου. Η Nova δείχνοντας εμπιστοσύνη στους έλληνες δημιουργούς, στηρίζει τον κινηματογράφο και ευχόμαστε στην «ΠΟΛΥ ΞΕΝΗ» μια επιτυχημένη πορεία στις αίθουσες».

Η «ΠΟΛΥ ΞΕΝΗ» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, ενώ θα μεταδοθεί αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή από τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova. Με την ταινία «ΠΟΛΥ ΞΕΝΗ», η Nova, μετράει 140 συμπαραγωγές κινηματογραφικών ταινιών ενώ συνεχίζει να στηρίζει τον ελληνικό κινηματογράφο έχοντας επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε εγχώριες παραγωγές!





Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…