Με drones από …κόντρα πλακέ επιτίθενται οι τζιχαντιστές στη Συρία

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα νέα φωτογραφία με τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, με τα οποία επιχείρησαν οι τρομοκράτες επιτεθούν στις στρατιωτικές βάσεις Χμεϊμίμ και Ταρτούς.

5a5669e01dc524736a8b45a1

Στην φωτογραφία διακρίνονται τρία μη επανδρωμένα αεροσκάφη, αυτοσχέδιας κατασκευής, που είναι φτιαγμένα από κόντρα πλακέ. Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη έχουν κολλητική ταινία πράσινου χρώματος, με την οποία καλύπτονται κάποια καλώδια.

Πίσω από αυτά διακρίνονται τα συντρίμμια τριών ακόμη μη επανδρωμένων αεροσκαφών τα οποία καταρρίφθηκαν και καταστράφηκαν κατά την πρόσκρουση τους στο έδαφος

Οι ισλαμιστές τρομοκράτες επιχείρησαν να επιτεθούν με τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη στις 6 Ιανουαρίου στη ρωσική αεροπορική βάση Χμεϊμίμ και στη βάση ανεφοδιασμού στην πόλη Ταρτούς.

Συνολικά χρησιμοποιήθηκαν 13 τέτοια αεροσκάφη, εκ των οποίων τα 10 κατευθύνονταν προς τη βάση Χμεϊμίμ και τα τρία στη βάση Ταρτούς. Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη απογειώθηκαν από το νοτιοδυτικό τμήμα της ζώνης αποκλιμάκωσης «Ιντλίμπ» και συγκεκριμένα από την κατοικημένη περιοχή Μουαζάρα, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο της μετριοπαθούς αντιπολίτευσης .

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…