Ματ στο κτίριο της Ευελπίδων που είναι ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη – Ξεχειλίζει η οργή

Πλήθος εξαγριωμένου κόσμου είναι συγκεντρωμένο έξω από το κτίριο της Ευελπίδων όπου μεταφέρθηκε σήμερα ο 58χρονος Μανώλης Σοροπίδης δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη για να καταθέσει ενώπιον του ανακριτή. Ανάμεσά τους οι γονείς, συγγενείς και φίλοι της 32χρονης κοπέλας οι οποίοι δεν μπορούν να συγκρατήσουν την οργή τους.

5a0581e71dc5243e588b49fb 1

Αυτή την ώρα στο σημείο έχουν φτάσει δυνάμεις των ΜΑΤ προκειμένου να συγκρατήσουν το εξαγριωμένο πλήθος. Η ανάκριση του 58χρονου έχει ολοκληρωθεί αλλά λόγω της κατάστασης, ο δράστης κρατείται μέσα στο κτήριο 9.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να φυγαδεύσουν τον δολοφόνο της Δώρας με κάποιο τρόπο. 

Οι συγγενείς φωνάζουν «Σπάστε τα ρε λαμόγια, πετάξτε τον από το παράθυρο». Μάλιστα, έσπασαν με τα χέρια τους ένα στέγαστρο που είναι από την πλαϊνή έξοδο του κτιρίου.

«Βγάλτε έξω τον δολοφόνο» φωνάζει η μητέρα της 32χρονης Δωρας ενώ ακούγεται από το πλήθος «Δεν θα βγει ζωντανός από δω και όλος ο στρατός να έρθει», «μόνο ο θάνατος του αξίζει».


Τον λίντσαραν κατά την είσοδό του στα δικαστήρια

Ο 58χρονος Μανώλης Σοροπίδης  έφτασε στα δικαστήρια στην Ευελπίδων στις 10 περίπου το πρωί όπου βρισκόταν ήδη συγκεντρωμένο το πλήθος. Ο πατέρας, η μητέρα και τα αδέρφια της Δώρας Ζέμπερη με το που αντίκρισαν τον δολοφόνο του δικού τους ανθρώπου άρχισαν να τον βρίζουν και να του πετούν αντικείμενα.

Συγγενής και φίλοι της Δώρας Ζέμπερη επιτέθηκαν και λίντσαραν έξω από τα δικαστήρια τον δολοφόνο της. «Πέθανε πο…η, δεν θα ζήσεις γουρούνι» ήταν μερικά από τα λόγια οργής που εκστόμισαν κατά του 58χρονου κατά την άφιξή του στην Ευελπίδων όπου απολογείται σήμερα ενώπιον του ανακριτή. 


Σε κάποια στιγμή μέσα στον πανικό που επικρατούσε, ο 58χρονος έπεσε στο έδαφος καθώς παραπάτησε ένας από τους αστυνομικούς φρουρούς. Τότε η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη του επιτέθηκε με ένα στυλό προσπαθώντας να τον καρφώσει φωνάζοντας «Θα πεθάνεις, δεν θα ζήσεις γουρούνι». 

Παράλληλα, κάποιοι από το πλήθος όρμησαν κατά πάνω του κλωτσώντας τον.


Η διμοιρία των ΥΜΕΤ που ήταν εκεί για να τον προστατεύσει τον οδήγησε τελικώς εντός δικαστηρίου. Ο πατέρας της Δώρας ξέσπασε μπροστά στις κάμερες λέγοντας ότι θα τον κυνηγήσει και στον άλλον κόσμο.

«Δεν θα τον αφήσω τον αλήτη, θα το πληρώσει για το αίμα του παιδιού μου», έλεγε ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού. «Θα τον κυνηγήσω και στον άλλο κόσμο, δεν θα πεθάνω αν δεν τον σκοτώσω. Θα του γαμ.. το μ.. της μάνας του», συνέχισε ο πατέρας της δολοφονημένης Δώρας.

Τον κρατούσαν μάλιστα συγγενείς και φίλοι αλλά και αστυνομικοί.


Εν τω μεταξύ, υπενθυμίζεται πως και χθες, Πέμπτη, γονείς, αδέρφια και συγγενείς της 32χρονος Δώρας Ζέμπερη δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν την οργή τους αντικρίζοντας τον δολοφόνο της κόρης τους και του επιτέθηκαν. Μόλις τον είδαν να βγαίνει από τα δικαστήρια συνοδεία αστυνομικών όρμησαν επάνω του μαζί με άλλους πολίτες και προσπάθησαν να τον χτυπήσουν.

«Αλήτη, δολοφόνε, ξεφτίλα, έφαγες το κορίτσι» του φώναζε ο κόσμος.

Προανακριτικά ο κατηγορούμενος έχει ομολογήσει πως είναι ο δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας την οποία, όπως ισχυρίστηκε διέπραξε όταν η γυναίκα αντιστάθηκε στην επίθεσή του με σκοπό να την ληστέψει. Μετά το τέλος της απολογίας του, ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του κατηγορούμενου.



Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…