Μαρινάκης:"Δεν μπορεί να παραγγέλνει το πρωτάθλημα ο κύριος Τσίπρας"

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αμέσως μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Ξάνθη, εξέδωσε ανακοίνωση για την … ευχή του Πρωθυπουργού, να κερδίσει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ.

59b4eee41dc524e3518b456e

Ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού έκανε επίθεση στον πρωθυπουργό της χώρας λέγοντας για… παραγγελίες πρωταθλημάτων

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν αγόρασα τον Ολυμπιακό το 2010 και ξεκίνησε το πρωτάθλημα έβλεπα διάφορα πράγματα πολύ περίεργα. Με την διαιτησία. Mε παράγοντες Μου είχαν κάνει εντύπωση. Είχα βγει δεύτερη αγωνιστική και τα είχα καταγγείλει. Και πέρσι και φέτος ακόμα και από τα φιλικά γιατί βιάζονταν, είχε ξεκινήσει γρήγορα αυτή η ξεφτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέπουμε ανθρώπους που έχουν αποστολή να κάνουν ζημιά στον Ολυμπιακό. Εμείς δεν θα συνεχίσουμε να παραπονιόμαστε για το τι έκανε ένας διαιτητής που δεν μας έδωσε ένα πέναλτι και μια αποβολή με τον ίδιο παίκτη να σκοράρει στη συνέχεια. Τα βλέπουμε ξέρουμε πολύ καλά τι γίνεται.

Εχουμε μάθει να παλεύουμε. Το μόνο σίγουρο είναι πως το πρωτάθλημα πρέπει να κριθεί στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορεί να δώσει ο καθένας παραγγελία για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Αυτό που είπε νωρίτερα ο κύριος πρωθυπουργός πως το μόνο που έχει μείνει είναι να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, εγώ λέω ότι αυτό που έχει μείνει είναι ο Ολυμπιακός να πάρει το 8ο συνεχόμενο και να πάει καλά στο Champions League.

Ούτε εγώ ούτε κανείς και ιδιαίτερα ένας πρωθυπουργός δεν μπορεί να παραγγέλνουν το τι θα γίνει. Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, ποιος θα πάρει το Κύπελλο και ποιος θα πάει καλά στην Ευρώπη. Εμείς έχουμε επιμονή και υπομονή αλλά θα το παλέψουμε. Να είναι ήρεμοι και οι οπαδοί με αυτά που βλέπουν. Εμείς φταίμε που δεν κερδίσαμε σήμερα. Δε το βάζουμε κάτω όμως. Να το ξέρει και ο κύριος Τσίπρας.» 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…