Μαθήματα στους "ταλιμπάν" των γηπέδων από δύο "αιώνιους" αντιπάλους (ΦΩΤΟ)

Την ώρα που μεγάλη μερίδα θερμοκέφαλων οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκου (και όχι μόνο) δημιουργούν προβλήματα στις εξέδρες αποκλείοντας ουσιαστικά από τα γήπεδα τους πολλούς υγιείς φίλους των ομάδων τους, δύο αθλητές εγνωσμένης αξίας που συχνά συγκρούονται στους αγωνιστικούς χώρους συναντήθηκαν και ήπιαν τον καφέ τους ως δυο καλοί φίλοι.

58a5ddcd1dc524517a8b499d

Βαγγέλης Μάντζαρης από πλευράς Ολυμπιακού και Νίκος Παππάς από πλευράς Παναθηναϊκού βρέθηκαν συγκεκριμένα στο καφέ που διατηρεί ο πρώτος μαζί με τον αδελφό του στο Περιστέρι, κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και φωτογραφήθηκαν στέλνοντας προς πάσα κατεύθυνση μήνυμα φιλίας. Διότι μπορεί να ανταγωνίζονται σκληρά ο ένας τον άλλον μόνο όμως για όσο διαρκεί ένας αγώνας μπάσκετ.

Και όπως σωστά γράφουν πολλοί χρήστες του facebook (όπου αναρτήθηκε η φωτογραφία) στα σχόλια, κάπως έτσι θα σταματήσουν επιτέλους οι καφρίλες. Ή τουλάχιστον, λέμε εμείς, κάπως έτσι ελπίζουμε να σταματήσουν οι καφρίλες. Γιατί δεν θα σας κρύψουμε πως δυστυχώς αρκετοί ήταν εκείνοι που βρήκαν ως αφορμή το συγκεκριμένο στιγμιότυπο ώστε να στάξουν οπαδικό δηλητήριο.