Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ένα μήνα εκτός ο Φαν Πέρσι

Νοκ άουτ από τους προημιτελικούς του Champions League με τη Μπάγερν τέθηκε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο οποίος θα μείνει…

fan persi

Νοκ άουτ από τους προημιτελικούς του Champions League με τη Μπάγερν τέθηκε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι των «16» με τον Ολυμπιακό.

Παρά την αισιοδοξία που εξέφρασε ο Ντέιβιντ Μόιες για την κατάσταση του Ολλανδού επιθετικού, τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε δεν τον δικαίωσαν. Ο διεθνής παίκτης των «οράνιε» κτύπησε στο γόνατο από μαρκάρισμα του Μανωλά και θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα 4-6 εβδομάδων.

Αρχικά είχε αποκλειστεί η συμμετοχή του από το ματς πρωταθλήματος με τη Γουέστ Χαμ, ωστόσο, κανείς δε μπορούσε να φανταστεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη. Τα δυσάρεστα νέα έπεσαν σαν «κεραυνός εν αιθρία» στο «στρατόπερο» των «κόκκινων διαβόλων», που θα πορευτούν σε πρωτάθλημα και Chamions League χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ (17 γκολ έχει πετύχει σε όλες τις διοργανώσεις).

Δεδομένου, δε, πως το τελευταίο παιχνίδι της Γιουνάιτεντ (εφόσον δεν περάσει και στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης) για την φετινή σεζόν στην πρέμιερ λιγκ είναι προγραμματισμένο για τις 11 Μαΐου με τη Σαουθάμπτον, γίνεται αντιληπτό ότι εφόσον η αποθεραπεία του Φαν Πέρσι διαρκέσει 1.5 μήνα, τότε είναι πολύ πιθανό να μην ξαναπαίξει σε αγώνα της τρέχουσας περιόδου. 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…