Μαντινάδα από τους απλήρωτους εργαζόμενους του Mega προς τον Βαρδινογιάννη – Παραμένουν έξω από την Motoroil

«Με όσα σου έδωσε ο Θεός κοίτα να τη βολέψεις ποτέ σου μη διανοηθείς κόπο αλλονών να κλέψεις». Με αυτή την μαντινάδα καλούν οι εργαζόμενοι του Mega, απλήρωτοι εδώ και 17 μήνες, τον μεγαλομέτοχο του καναλιού να τους καταβάλει τα δεδουλευμένα τους.

5a79bfad1dc524dd598b45eb

Αναλυτικά η ανακοίνωση των εργαζομένων

«Με όσα σου έδωσε ο Θεός κοίτα να τη βολέψεις ποτέ σου μη διανοηθείς κόπο αλλονών να κλέψεις»

Κύριε Βαρδινογιάννη είμαστε οι απλήρωτοι εργαζόμενοι σας που παραμένουμε έξω από μία από τις εταιρίες σας με αντίσκηνο μέχρι να τελικα να μας πληρωσετε.

Μην απορείτε γιατι φτάσαμε σε αυτο το σημείο. Μαχητές της ζωής ειμαστε. Άλλωστε με καθημερινές μάχες ,ολα αυτα τα χρονια κάναμε το MEGA πρώτο.

Να είναι ψηλά. Να είναι δυνατό και εσείς υπερήφανος που είστε ιδιοκτήτης του. Δικαίωμα σας που το κλείσατε. Ομως εμείς οι εργαζόμενοι σας θα απαιτήσουμε να τιμήσετε επιτέλους το όνομα σας κύριε Βαρδινογιάννη. Να σεβαστείτε επιτέλους την ιστορία και την τιμή των ανθρώπων που δημιούργησαν την αυτοκρατορία σας.Το όνομα μιας ιστορικής οικογένειας που εχει προσφέρει στον τόπο μας. Να μας δώσετε επιτέλους τα χρήματα μας, τον κόπο μας απο τη δουλεια μας. Ετσι κι αλλιώς τα όνειρα μας τα σκοτώσατε.

Με τιμή οι εργαζόμενοι που «ξεχάσατε» απλήρωτους.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…