Newsroom

Newsroom

Μαξίμου: ΝΔ και Μητσοτάκης έσπευσαν να λειτουργήσουν εκ νέου υπονομευτικά

Στην επίθεση της ΝΔ κατά της κυβέρνησης με φόντο το Eurogroup απάντησε το Γραφείο του Πρωθυπουργού, σημειώνοντας ότι «η μοναδική αντιπολιτευτική γραμμή του κ. Μητσοτάκη είναι η διαρκής επένδυση στην κατάρρευση των διαπραγματεύσεων. Τον προειδοποιούμε για μια ακόμη φορά ότι δεν θα δικαιωθεί».

58d042951dc524423b8b464b

Το Μέγαρο Μαξίμου κατηγόρησε τη ΝΔ και τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη ότι έσπευσαν με την ανακοίνωσή τους «να λειτουργήσουν εκ νέου υπονομευτικά, επιρρίπτοντας την αποκλειστική ευθύνη για τη μη ολοκλήρωση της αξιολόγησης, στην ελληνική πλευρά».

Το Μαξίμου τόνισε επίσης ότι η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στην επιτάχυνση των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες, με στόχο μια συνολική συμφωνία.

Επεσήμανε επιπλέον ότι μετά τη λήξη των εργασιών του Eurogroup, «τόσο ο Πρόεδρός του κ. Ντέισελμπλουμ, όσο και ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων κ. Μοσκοβισί, επιβεβαίωσαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο την ισχυρή πολιτική βούληση της ελληνικής κυβέρνησης, για μια συνολική συμφωνία».

«Απέναντι στη ζοφερή πραγματικότητα, η κυβέρνηση αντιπαρατάσσει νέα ψέματα και φθηνή προπαγάνδα», είχε σχολιάσει νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία, σε ανακοίνωσή της για τη συνεδρίαση του Eurogroup.

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…