Newsroom

Newsroom

Μαξίμου: Να πάρουν όλοι θέση στο δίπολο πρόοδος ή συντήρηση

Κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου επισημαίνουν ότι «ελάχιστη σημασία έχουν οι όποιες διαφοροποιήσεις μεμονωμένων βουλευτών» γιατί εκείνο που έχει πραγματικά σημασία «είναι η συνολική στάση κάθε κόμματος και κυρίως «η διαμόρφωση μιας προοδευτικής πλειοψηφίας» για αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα και η κοινωνία.

597dd75b1dc524f10b8b462c

Την ίδια ώρα η Κυβέρνηση και κορυφαία στελέχη του Μαξίμου, όσες φορές ρωτήθηκαν, για το ενδεχόμενο αλλαγών στο σ/ν για τη «νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου» απαντούν «κατηγορηματικά όχι».

Επί της ουσίας και παρά τις ενστάσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στο Μαξίμου στέκονται στην απόφαση της ΝΔ να καταψηφίσει το σ/ν με το πρόσχημα ότι κατέθεσε δική της πρόταση.

Αντίστοιχα προβλήματα προκλήθηκαν και στην κεντροαριστερά με τον υποψήφιο για την προεδρία της Γιάννη Ραγκούση να φωνάζει ακόμη σε κανάλια και ραδιόφωνα ότι δεν τον στήριξε η κα. Γεννηματά στην επίθεση που δέχθηκε από την Εκκλησία.      

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…