Μαξίμου: η διαπλοκή παίζει τα "ρέστα" της λίγο πριν από την Ανάσταση

Απάντηση σε δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για διαφωνίες ανάμεσα στα στελέχη της κυβέρνησης, εξέδωσε το πρωθυπουργικό γραφείο.

5724a0421dc5244f7d8b45ea

Το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, εξαπολύει δριμεία επίθεση σε μερίδα των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης τονίζοντας ότι «η διαπλοκή, λίγο πριν την Ανάσταση, παίζει τα ρέστα της».

Σύμφωνα με το πρωθυπουργικό γραφείο «τις τελευταίες μέρες και ενόσω μια δύσκολη και σύνθετη διαπραγμάτευση βρίσκεται στο πιο λεπτό σημείο της, γινόμαστε μάρτυρες μιας διαρκώς εντεινόμενης παραπληροφόρησης και κινδυνολογίας, από μεγάλη μερίδα εντύπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ». «Δεν μας είναι ξένη, ούτε πρωτόγνωρη αυτή η τακτική» συνεχίζει και υπογραμμίζει ότι «από το Γενάρη του 2015 μέχρι σήμερα η διαπλοκή έχει παίξει, αρκετές φορές, τα ‘’ρέστα’’ της».

Το γραφείο του πρωθυπουργού κατηγορεί ορισμένα μέσα για αναξιοπιστία και περαιτέρω αναφέρει ότι «με ανυπόστατα δημοσιεύματα προσπαθούν, για άλλη μια φορά, να δημιουργήσουν κλίμα καταστροφής και διαφωνιών ανάμεσα στα στελέχη της κυβέρνησης».

«Σήμερα, λόγω της ημέρας, αντί άλλης απάντησης και αυτονόητων διαψεύσεων σε πρωτοσέλιδους τίτλους φθηνής προπαγάνδας, στέλνουμε στους εκδότες των συγκροτημάτων της διαπλοκής και στους κομιστές της κίτρινης δημοσιογραφίας, τις ευχές και τη κατανόηση μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…