Newsroom

Newsroom

Λοβέρδος για "58". Το "τίποτα" και ο "κανένας"

Με αντιπαραθέσεις συνεχίζονται οι διεργασίες στον χώρο της λεγόμενης “κεντροαριστέρας” με τον Ανδρέα Λοβέρδο να εξαπολύει την Πέμπτη σκληρή επίθεση…

loverdos

Με αντιπαραθέσεις συνεχίζονται οι διεργασίες στον χώρο της λεγόμενης “κεντροαριστέρας” με τον Ανδρέα Λοβέρδο να εξαπολύει την Πέμπτη σκληρή επίθεση στην κίνηση των 58.

Ο πρόεδρος της Συμφωνίας για την Νέα Ελλάδα που ήδη έχει προχωρήσει τις διεργασίας για συνεργασία με την ΔΗΜΑΡ, επιτέθηκε εμμέσως στους “58” λέγοντας ότι: «Όσοι με εκβιασμούς, με αντιπροσώπους, με ψευδοαντιπροσώπους, με φορείς του “τίποτε”, με εκφραστές του “κανενός”, προσπαθούν να μας πουν ότι γίναμε περισσότεροι, τους διαφεύγει ότι λείπει ο κόσμος από αυτό. Ο κόσμος θέλει κάτι ειλικρινές που να τον αφορά και που να μην αφορά πώς θα διασώσουμε κάποιους και πόσους ψήφους θα πάρουμε. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι αυτή η ενότητα αφορά τα συμφέροντά του».

 

Επίσης, υπογράμμισε ότι θα πρέπει να αναλάβουν τις πρωτοβουλίες όσοι βρίσκονται χρόνια στο χώρο της Κεντροαριστεράς και μιλάνε δημόσια προκειμένου, όπως είπε, για να μη υπάρξει πορεία μεσαζόντων, αυτόκλητων εκπροσώπων του «κανενός» και φορέων του «τίποτα».

Ο κ. Λοβέρδος μίλησε, επίσης, και για τη θέση του ΠΑΣΟΚ στη συζήτηση για τη συγκρότηση κεντροαριστερού πόλου. Είπε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι μια από τις δυνάμεις, που η προσπάθεια που γίνεται από πλευράς ΔΗΜΑΡ – Συμφωνίας για την Νέα Ελλάδα το περιλαμβάνει και δεν το αποκλείει, ωστόσο, τόνισε ότι υπάρχουν θέματα πολιτικής που δεν μπορούν να ξεπεραστούν και αναφέρθηκε στην ψήφιση του προϋπολογισμού.

 

 

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…