Λονδίνο: Μανιακός φώναζε "θάνατος στους μουσουλμάνους" και μαχαίρωνε τους περαστικούς

Τον πανικό έσπειρε ένας μανιακός στους δρόμους του Λονδίνου όταν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες άρχισε να φωνάζει «θάνατος σε όλους τους μουσουλμάνους» και αμέσως έβγαλε ένα μαχαίρι, τραυματίζοντας έναν άλλον επιβάτη.

584edecd1dc5243e3e8b497c

Αφού τραυμάτισε έναν επιβάτη, ακολούθως επιτέθηκε σε όποιον βρήκε μπροστά του, σπέρνοντας τον τρόμο στο μετρό της βρετανικής πρωτεύουσας. Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του μανιακού.

Ο μαχαιρωμένος άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Forest Hill, ενώ ο δράστης συνελήφθη μετά από επιχείρηση που έστησε η Μητροπολιτική αστυνομία.

Ο εισαγγελέας απέφυγε να μιλήσει για τρομοκρατικό χτύπημα. Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο ο μανιακός άνδρας να είναι μέλος ακροδεξιάς ομάδας, συνδυάζοντας τις πληροφορίες που είχε διαδώσει η μυστική υπηρεσία της Γερμανίας, αναφορικά με σχέδιο τρομοκρατικών χτυπημάτων στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, από ακροδεξιές και ναζιστικές οργανώσεις, οι οποίες φέρονται να έχουν δημιουργήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…