Newsroom

Newsroom

Λιμενικοί εντόπισαν μεγάλη ποσότητα χασίς σε φορτηγό στην Πάτρα

Μεγάλη ποσότητα χασίς, που φθάνει περίπου τα 145 κιλά, εντόπισαν μέσα σε φορτηγό - ψυγείο άνδρες του κεντρικού λιμεναρχείου της Πάτρας, με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου.

570ca9771dc52451788b465a

Οι λιμενικοί συνέλαβαν τον 51χρονο οδηγό του φορτηγού, ενώ έπειτα από επιχείρηση που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά, συνέλαβαν έναν 33χρονο αλλοδαπό, που φέρεται ως ο παραλήπτης του φορτίου.

Πάντως, οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς αξιωματικοί του Λιμενικού εκτιμούν ότι πιθανόν να εμπλέκονται και άλλα άτομα.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, το φορτηγό που μετέφερε το χασίς εκφορτώθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στο λιμάνι της Πάτρας, από πλοίο προερχόμενο από το λιμάνι της Ανκόνας. Στη συνέχεια, άνδρες της περιφερειακής ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, σταμάτησαν το φορτηγό και με την βοήθεια του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου άρχισαν να το ελέγχουν. Έπειτα από λίγη ώρα εντοπίστηκε η ποσότητα των ναρκωτικών, η οποία ήταν κρυμμένη μέσα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, ανάμεσα στις πλαϊνές παλετοθήκες. 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…