Newsroom

Newsroom

Λίγο Θάλασσα: Μια νότα από γαλάζιες… νοστιμιές στο Παγκράτι

Λίγο

ligo thalassa1

Λίγο Θάλασσα… στο κέντρο της Αθήνας! Μια μικρή όαση στο Παγκράτι που θα σας χαρίσει υπέροχες θαλασσινές γεύσεις και στιγμές χαλάρωσης με τους φίλους σας ή την οικογένειά σας.

Ακόμα και αν οι διακοπές τελείωσαν… εμείς συνεχίζουμε με Λίγο Θάλασσα… στην πράσινη πλατεία Μεσολογγίου. Ιδανική τοποθεσία για όσους θέλουν να περάσουν μια ήρεμη βραδιά, να διοργανώσουν μία δική τους εκδήλωση ή απλώς θέλουν να κάνουν ένα μεσημεριανό διάλειμμα από τη δουλειά τους. Ένας φιλόξενος χώρος, γεμάτος γεύσεις και αρώματα που θα σας φέρει κοντά στη μαγεία του καλοκαιριού, για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Μια νότα από γαλάζιο ακόμα και τις γκρίζες ημέρες του χειμώνα…

λιγο θάλασσα

Ανακαλύψτε μερικές πεντανόστιμες επιλογές από λαχταριστά ορεκτικά, όπως γαριδάκι συμιακό με λαδολέμονο ή κολοκυθοκεφτέδες με βασιλικό και φέτα. Για κυρίως πιάτο δοκιμάστε λαχανοντολμάδες με μπακαλιάρο, κριθαρότο με γαρίδες και κατίκι Δομοκού ή ρολό λαζάνι με θαλασσινά και σάλτσα ντομάτα. Συνοδέψτε με ούζο, τσίπουρο ή κρασί, επιλέγοντας από την πρωτότυπη λίστα κρασιών και αποσταγμάτων για το γεύμα σας.

λίγο θάλασσα

ΛΙΓΟ ΘΑΛΑΣΣΑ

Πλατεία Μεσολογγίου 6, Αθήνα

2112152367, 6974644944

6:00pm – 12:00am

http://www.ligothalassa.gr/

 

 

 

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…