Newsroom

Newsroom

Led Zeppelin: Έτοιμος ο Ρόμπερτ Πλαντ για την επανεμφάνιση των θρύλων; (ΦΩΤΟ)

Φήμες για επανένωση των θρυλικών Led Zeppelin έχει γεμίσει το διαδίκτυο με αφορμή ανάρτηση του Ρόμπερτ Πλαντ στην ιστοσελίδα του.

590a08221dc52438288b459d

“Όπου να ναι…” (Any Time Now…) έγραψε ο frontman της μπάντας του ροκ. 

Εαν η κοινή επανεμφάνιση του συγκροτήματος ισχύει οι πιθανότητες να εμφανιστούν στη σκηνή του Desert Trip 2017 (ένα φεστιβάλ που τους είχε προσεγγίσει και πέρσι προσφέροντας του $14 εκατομμύρια δολάρια για μία και μόνο εμφάνιση) είναι πολλές, λένε οι fan των Led Zeppelin.

O Tζίμι Πέιτζ ήταν από πάντα θετικός σε ένα reunion, μια ιδέα που ο Πλαντ μέχρι τώρα απέρριπτε με σθένος.“Ο Ρόμπερτ προτιμάει να παίζει με τη νέα του μπάντα, όχι με τα παλιά μέλη του συγκροτήματος” λένε πηγές από το περιβάλλον του μουσικού που ίσως άλλαξε γνώμη.

Με την επερχόμενη επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυση των Led Zeppelin να πλησιάζει (η μπάντα ηχογράφησε το πρώτο της κομμάτι το 1968) το μήνυμα στην ιστοσελίδα του Ρόμπερτ Πλαντ αποκτάει νόημα και ερμηνεία.


Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…