Λεβέντης: "Φραστικές υπερβολές" οι δηλώσεις Αμβρόσιου – σκληρή κόντρα με δημοσιογράφους της ΕΡΤ (video)

«Δεν δεχόμαστε μαθήματα ευπρέπειας και δημοκρατίας από κανέναν ιεροκήρυκα της μαύρης ολιγαρχίας της πολιτικο- μιντιακής διαπλοκής όσο κι αν παριστάνει τον …λεβέντη» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ.

5a4f5f001dc5241d3a8b4720

Έντονη ήταν η αντιπαράθεση του Βασίλη Λεβέντη με τους παρουσιαστές της εκπομπής της ΕΡΤ1, «Απευθείας», στην οποία ήταν καλεσμένος το πρωί της Παρασκευής.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ ρώτησαν τον κ. Λεβέντη για την άποψή του σχετικά με την αθώωση Αμβρόσιου. Εκεί, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων χαρακτήρισε «φραστικές υπερβολές» τις χθεσινές δηλώσεις Αμβρόσιου πως «αν είχε όπλο θα σκότωνε» αναφερόμενος στους συμμετέχοντες του gay pride, «στρογγυλεύοντας» και «νομιμοποιώντας» το κήρυγμα μίσους του Μητροπολίτη. 

Έπειτα από τις ενστάσεις των δημοσιογράφων για νομιμοποίηση των ρατσιστικών διακρίσεων που ενστερνίζεται ο Αμβρόσιος από πλευράς του κ. Λεβέντη, ο τελευταίος φανερά εκνευρισμένος, έφτασε και στο ζήτημα της ΕΡΤ. 

Ο κ. Λεβέντης κατήγγειλε τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση ότι δεν προβάλλει, «ως όφειλε», το κόμμα του και «επιτέθηκε» στους παρουσιαστές της εκπομπής λέγοντάς τους ότι η ΕΡΤ λιβανίζει τον ΣΥΡΙΖΑ. «Είκοσι χρόνια έκανε σωστά τη δουλειά της η ΕΡΤ; Γιατί εμένα δεν μου αρέσει να είναι κυβερνητικό λιβανιστήρι», είπε ακόμη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και η αντιπαράθεση, σε ζωντανή πάντα σύνδεση, άρχισε να γιγαντώνεται, με τα πνεύματα να ηρεμούν αρκετά λεπτά αργότερα και λίγο πριν ολοκληρωθεί η τηλεοπτική εμφάνιση του κ. Λεβέντη στην ΕΡΤ.

Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής υποστήριξαν πως ο ρόλος της δημόσιας τηλεόρασης είναι να παρουσιάζει όλες τις πτυχές της επικαιρότητας και όλες τις απόψεις, κάτι που συμβαίνει με ζωντανή απόδειξη αυτού τα πάνελ από κάθε πολιτικό χώρο στα οποία προσκαλούνται καθημερινά στις εκπομπές και τα δελτία της ΕΡΤ.

Τον Β. Λεβέντη κατήγγειλε η ΠΟΣΠΕΡΤ αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «ως καλεσμένος της εκπομπής «απ’ ευθείας», έβγαλε το μίσος του εναντίον της Δημόσιας ραδιοτηλεόρασης».

Η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ:

Για άλλη μια φορά σήμερα ο «κεντρώος» κ. Λεβέντης, ως καλεσμένος της εκπομπής «απ’ ευθείας», έβγαλε το μίσος του εναντίον της Δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ταυτιζόμενος με τις απόψεις του ακροδεξιού Αμβρόσιου και όλων εκείνων που κατά καιρούς έχουν νοσταλγήσει το πραξικόπημα του μαύρου που διέπραξε το καθεστώς Σαμαρά-Βενιζέλου κλείνοντας την ΕΡΤ τον Ιούνιο του 2013.

Αντιλαμβανόμαστε τα επικοινωνιακά τερτίπια του ανεκδιήγητου προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος έχοντας εξασφαλίσει τελευταία τη συμπάθεια και την υποστήριξη των καθοδηγητών της ΝΔ και αντιερτικών βαρώνων της μιντιακής μαφίας, πρέπει να λεκιάσει, να λοιδορήσει, να μειώσει την αξία της ύπαρξης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Αυτό όμως που δε μπορεί να καταλάβει ούτε ο πιο απλά σκεπτόμενος πολίτης, είναι η επιμονή του να στρογγυλέψει τη γνωστή και ρατσιστική μισάνθρωπη δημόσια παραίνεση του μητροπολίτη.

Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ κ. Λεβέντη θεωρούν την καλόπιστη κριτική όχι μόνο καλοδεχούμενη αλλά και απαραίτητη, όμως αντισταθήκαμε και αντιστεκόμαστε σε όλους εκείνους που με πρόσχημα τον πλουραλισμό και την δημοκρατική ενημέρωση, θέλουν να καταδείξουν το φασιστικό δόγμα των συσπειρωμένων ακροδεξιών στη ΝΔ , τη Χρυσή Αυγή, τον Μητροπολίτη Αγιαλείας και Καλαβρύτων κ.α., ότι είναι άχρηστη και επιζήμια για το ελληνικό δημόσιο (στην ουσία για την μιντιακή και οικονομική ολιγαρχία) η ύπαρξη μιας δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Παρόλο που λίγες ημέρες πριν σε εκπομπή του ΑΝΤ1 μας απαξιώνατε χαρακτηρίζοντάς μας «άπλυτους και βρωμιάρηδες» σήμερα βρεθήκατε καλεσμένος μας για να βγάλετε για άλλη μια φορά το δηλητήριό σας εναντίον της ΕΡΤ.

Αυτό είναι όμως το στοιχείο που κάνει την ΕΡΤ μοναδική και την διαφοροποιεί από τους φίλους σας «νταβατζήδες» της διαπλοκής.

Κ. Λεβέντη σας το ξαναλέμε για άλλη μια φορά πως δεν δεχόμαστε μαθήματα ευπρέπειας και δημοκρατίας από κανέναν ιεροκήρυκα της μαύρης ολιγαρχίας της πολιτικο- μιντιακής διαπλοκής όσο κι αν παριστάνει τον …λεβέντη.


Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Καταγραφή 21

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν σχετικά με την εξαφάνιση του Καρλ Έριβαν Χάουμπ το 2018

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία της Κυριακής – «Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει», έλεγαν οι αστυνομικοί

Κυριακή

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία της Κυριακής – «Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει», έλεγαν οι αστυνομικοί

Ένα νέο ηχητικό που βλέπει το φως της δημοσιότητας επιβεβαιώνει το «μπάχαλο» που επικρατούσε κατά…