Κυβέρνηση: "Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα"

Μίνι υπουργικό συμβούλιο έλαβε χώρα στο υπουργείο Οικονομικών πριν από την έναρξη των σημερινών διαπραγματεύσεων του οικονομικού επιτελείου με την…

troika 18

Μίνι υπουργικό συμβούλιο έλαβε χώρα στο υπουργείο Οικονομικών πριν από την έναρξη των σημερινών διαπραγματεύσεων του οικονομικού επιτελείου με την τρόικα. Στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα βρέθηκαν διαδοχικά οι υπουργοί Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, Υγείας, ‘Αδωνις Γεωργιάδης και Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου.

Οι υπουργοί ενημέρωσαν το οικονομικό επιτελείο για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα στους τομείς τους, προκειμένου να συνταχθεί ένα προσχέδιο βάσει του οποίου θα γίνει η σημερινή συζήτηση της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών με τους εκπροσώπους των δανειστών. Από την προσεχή Τρίτη, οι επικεφαλής της τρόικας θα αρχίσουν να μεταβαίνουν στα γραφεία των προαναφερθέντων υπουργών.

Κυβερνητικοί παράγοντες χαρακτηρίζουν «δύσκολες» τις τρέχουσες διαπραγματεύσεις με την τρόικα και ευελπιστούν σε μια «κατ’ αρχήν συμφωνία», βάσει της οποίας θα υπάρξει πολιτική απόφαση στο Eurogroup της 10ης Μαρτίου για την έγκριση της δόσης. Εν συνεχεία, η δόση αναμένεται να εκταμιεύεται τμηματικά, ανάλογα με την υλοποίηση των δεσμεύσεων που έχουν αναληφθεί.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

περιπολικο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

Ο 39χρονος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο παρελθόν έχει καταδικαστεί και έχει εκτίσει ποινές…

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

5794007

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, που καταδικάστηκε για τον φόνο της…