Κύρτσος: Ο Κυριάκος πάσχει από την πολιτική ασθένεια του πατέρα του

«Η κυβέρνηση πρέπει να κλείσει την αξιολόγηση, θέλει ένα τρίποντο για να κλείσει την αξιολόγηση, έναν τρόπο ο οποίος σίγουρα θα είναι δύσκολος και επώδυνος, αλλά θα πρέπει να βάλει την οικονομία σε σωστή πορεία. Αυτό είναι το τρίποντο για την κυβέρνηση», δήλωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος.

574d82f01dc524bf2e8b4760

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και αναφερόμενος στη ΝΔ, ο κ. Κύρτσος είπε: «Πάμε καλά. Θα έλεγα ότι η εικόνα μας σε σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ είναι περίπου ιδανική, αλλά σε σχέση με την κοινωνία έχουμε τεράστιο δρόμο να καλύψουμε και πολλά τρίποντα να βάλουμε για να φτάσουμε στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα».

Σε ερώτηση για το αν ο κ. Μητσοτάκης ελέγχει απόλυτα το κόμμα ο κ. Κύρτσος απάντησε:

«Μου δίνει την εικόνα απόλυτου κυρίαρχου. Και νομίζω ότι έχει την πολιτική ασθένεια του πατέρα του. Ίσως πάσχει και αυτός από υπερβολική αυτοπεποίθηση. Είναι πολύ σίγουρος για τον εαυτό του. Η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να σε οδηγήσει και σε λάθος εκτίμηση, αυτά θα τα δούμε αργότερα. Αυτή τη στιγμή είναι φανερό ότι έχει συσπειρώσει τη βάση της ΝΔ».

Εξάλλου, αναφερόμενος στο διαρκές αίτημα της ΝΔ για πρόωρες εκλογές, επισήμανε ότι η γραμμή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ότι δεν έχει πεισθεί ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι ικανός «να κάνει τη δουλειά» -όπως είπε χαρακτηριστικά- με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ακυρωθούν οι θυσίες των πολιτών.

Κληθείς να σχολιάσει το ζήτημα που προέκυψε με τις offshore εταιρείες, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ,τόνισε ότι η ΝΔ συνεχίζει τις αντιδράσεις της επειδή –όπως είπε– η κυβέρνηση από τη μια μεριά επικαλείται ένα ηθικό πλεονέκτημα και από την άλλη είναι πολύ αυστηρή με τον μέσο πολίτη, με την εφαρμογή του τρίτου μνημονίου, αλλά παραδέχτηκε ότι πρέπει να είναι πολύ ειδικός κάποιος στα ζητήματα λειτουργίας των εξωχώριων εταιρειών για να εκφέρει άποψη. «Πρέπει να είναι κανείς ειδικός για να ξέρει τι είναι αυτό το πράγμα» είπε, αναφερόμενος στη διάταξη του πολυνομοσχεδίου για τις offshore εταιρείες που ψηφίστηκε από τη Βουλή και κατέληξε: «Δεν έχω προλάβει να διαβάσω να καταλάβω το ζήτημα. Σε επίπεδο πολιτικού συμβολισμού και πολιτικού περιεχομένου όμως, η κυβέρνηση έπρεπε να το είχε αποφύγει».

Αναφερόμενος στο διαρκές αίτημα της ΝΔ για πρόωρες εκλογές, επισήμανε ότι η γραμμή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ότι δεν έχει πεισθεί ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι ικανός «να κάνει τη δουλειά» -όπως είπε χαρακτηριστικά- με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ακυρωθούν οι θυσίες των πολιτών.

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση που συγκίνησε τη Ζαμπέτογλου – «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα» (video)

profile player 960x540 25

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση που συγκίνησε τη Ζαμπέτογλου – «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα» (video)

Για την περίοδο που πάλευε με τον καρκίνο μίλησε η Δώρα Χρυσικού, αποκαλύπτοντας μια ιστορία…

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…