Κύπρος: Το αίμα στο κλουβί των ροτβάιλερ είναι της άτυχης γυναίκας που βρήκε φρικτό θάνατο

Έχει πλέον ταυτοποιηθεί εργαστηριακώς ότι το αίμα μιας 46χρονης εργάτριας από τη Βουλγαρία είναι αυτό που εντοπίστηκε στο κλουβί των πέντε σκύλων ράτσας ροτβάιλερ.

5a9eb5731dc5245e4f8b456c

Αυτή ήταν η κυριότερη εξέλιξη των ερευνών για την υπόθεση, όπως αναφέρθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, στο οποίο παρουσιάστηκε σήμερα ο 54χρονος ύποπτος, για ανανέωση της απόφασης κράτησής του. Το δικαστήριο ανανέωσε τελικά την κράτηση του για άλλες δύο ημέρες.

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, αιτούμενος ανανέωση της απόφασης κράτησης, ανέφερε επίσης ότι συνεχίζονται με πολύ έντονο ρυθμό οι έρευνες των αρχών για κομβικής σημασίας πτυχές της υπόθεσης, όπως είναι ο εντοπισμός των δύο ροτβάιλερ, που διαπιστώθηκε ότι εξαφανίσθηκαν μετά τον θάνατο της γυναίκας από το χώρο φύλαξης τους και που οι αρχές θεωρούν πιθανό να τα σκότωσαν οι ύποπτοι για εξαφάνιση στοιχείων.

Είπε ακόμη ότι αναζητείται και ένα όπλο, που είναι εγγεγραμμένο στο όνομα του 54χρονου και το οποίο επίσης έχει εξαφανισθεί, δημιουργώντας εύλογες υπόνοιες ότι χρησιμοποιήθηκε για τη θανάτωση των δύο σκύλων.

Ο 54χρονος, που κρατείται ως ύποπτος για συνέργεια, μετά το αδίκημα σχετικά με την τραγωδία προσήχθη ενώπιον του Δικαστηρίου, αφού σήμερα έληγε το τετραήμερο διάταγμα κράτησης του και η Αστυνομία κατέστησε σαφές ότι θεωρεί αναγκαία την ανανέωση του ενόψει του μεγάλου όγκου ερευνών που απομένει να ολοκληρώσει.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του υπόπτου έφερε ένσταση στο αίτημα της Αστυνομίας, υποστηρίζοντας ότι ο πελάτης του δεν είναι σε θέση να επηρεάσει την πορεία των ερευνών ή τεκμήρια στη φάση αυτή των ερευνών. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, ωστόσο, ικανοποίησε το αίτημα και ανανέωσε το διάταγμα κράτησης του 54χρονου για άλλες δύο ημέρες.

Για την ίδια υπόθεση τελεί υπό κράτηση και ο 27χρονος γιος του 54χρονου, τον οποίο βαραίνουν υποψίες ανθρωποκτονίας και του οποίου το διάταγμα κράτησης λήγει επίσης σε δύο μέρες.

Εξάλλου, η Αστυνομία αποφάσισε να καλέσει από την Αθήνα την ιατροδικαστή, Χαρά Σπηλιωτοπούλου, την οποία θεωρεί πολύ έμπειρη και με την οποία συνεργάστηκε στο παρελθόν σε πολύ σοβαρές υποθέσεις. Η κ. Σπηλιωτοπούλου θα κάνει την πέμπτη κατά σειρά νεκροψία στη σορό της άτυχης γυναίκας, δεδομένου ότι τα αποτελέσματα τεσσάρων νεκροψιών που προηγήθηκαν, αποδείχθηκαν αντιφατικά.

πηγή: AΠΕ

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…