Κύπελλο Ελλάδας: "Πνίγηκε" στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός

Ο τραγικός Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ με 2-1 και κινδυνεύει να μείνει πολύ νωρίς εκτός του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς είναι τελευταίος στον 3ο όμιλο με μόλις ένα βαθμό σε δύο αγώνες.

583f3a341dc524ae388b4729

Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στο γκρουπ (Ηρακλής 4, Απόλλωνας Σμύρνης 3, ΟΦΗ 3, Παναθηναϊκός 1) η αθηναϊκή ομάδα για να προκριθεί χρειάζεται πια μόνο νίκη στον τελευταίο αγώνα της, που θα δοθεί στην έδρα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια πέτυχε μία πολύ μεγάλη νίκη και μάλιστα με ανατροπή στο τελευταίο 20λεπτο, αφήνοντας σε βαθύτατη κρίση τον Παναθηναϊκό, που μετρά πια μόλις μία νίκη στα τελευταία δέκα παιχνίδια του.

Στο 31΄ ο Μπεργκ εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Ιμπάρμπο, κάνοντας το 1-0. Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στο δεύτερο 45λεπτο και ισοφάρισε στο 70΄ με πέναλτι του Χαντί, που έκανε ο Κοτσόλης στον Βουό, ενώ έξι λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90, ο Χουλτ αδράνησε, ο Όγκμποε έφυγε στην πλάτη του, πέρασε και τον Κοτσόλη και διαμόρφωσε το τελικό 2-1, με τον ΟΦΗ να έχει πλέον σημαντικές ελπίδες πρόκρισης, αφού την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται στο Ηράκλειο τον Ηρακλή.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…