Newsroom

Newsroom

Κυνηγούσαν οπαδό του ΠΑΟΚ για να του επιτεθούν και τον παρέσυρε αυτοκίνητο

Σοβαρά τραυματισμένος είναι ένας οπαδός του ΠΑΟΚ ο οποίος δέχτηκε το βράδυ της Πέμπτης επίθεση από αγνώστους με αποτέλεσμα στην προσπάθειά του να ξεφύγει να τον παρασύρει αυτοκίνητο.

590306fb1dc524f03a8b473b

Όλα έγιναν μετά τη λήξη του αγώνα για το κύπελλο Ελλάδας στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 4-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο άτυχος 24χρονος ο οποίος έτρεχε να ξεφύγει από την επίθεση, στο ύψος του ΑΧΕΠΑ, επιχείρησε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα, με συνέπεια να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο. Ο νεαρός διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου νοσηλεύεται.

Λίγο νωρίτερα, κοντά στο ίδιο σημείο (Καυτανζόγλειο Στάδιο), άλλοι τέσσερις οπαδοί του «Δικεφάλου», κινούμενοι σε ζεύγη, δέχθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών ξυλοδαρμό από αγνώστους. Οι ίδιοι στις καταθέσεις τους στην Αστυνομία έκαναν λόγο για τέσσερις δράστες που τους ξυλοκόπησαν απρόκλητα και στη συνέχεια αφαίρεσαν διάφορα διακριτικά του ΠΑΟΚ, πριν διαφύγουν.

Από την επίθεση, δύο θύματα ηλικίας 21 ετών κι ένας ακόμη 35χρονος τραυματίστηκαν και χρειάστηκε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» απ’ όπου αργότερα αποχώρησαν.

Τα περιστατικά ερευνώνται από την Αστυνομία και εξετάζεται εάν επρόκειτο για τους ίδιους δράστες.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…