Newsroom

Newsroom

Κυβερνητική συνεργασία Ποταμιού – ΚΙΝΑΛ με ΣΥΡΙΖΑ προτείνει ο Δανέλλης

Ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 και δήλωσε  πως η προοδευτική αντιπολίτευση θα μπορούσε να συμφωνήσει σε ένα μίνιμουμ πρόγραμμα με τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις εκλογές.

danelis

Ο κ. Δανέλλης, είπε χαρακτηριστικά πως υπάρχει χρόνος Ώστε να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση και συζήτηση των Τσίπρα- Γεννηματά και Θεοδωράκη.

«Θα ήταν και μια δοκιμασία πραγματισμού και ρεαλισμού για τον ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε αναγνωρίζοντας ότι η πρότασή του είναι ρομαντική. «Θα πρέπει οι πολιτικοί να πηγαίνουμε και κόντρα στο ρεύμα» είπε τονίζοντας ότι «θα είναι για το καλό της πατρίδας να αφήσει και η αντιπολίτευση την υποκρισία» και να γίνει διάλογος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής του Ποταμιού τόνισε επίσηςπως θα κάνει τα πάντα για να πείσει το κόμμα του να υποστηρίξει την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, ακόμα και στην περίπτωση που αυτή συνδεθεί με την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. 

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Δανέλλης δήλωσε: «Η προσωπική μου άποψη είναι ότι θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Ομως το βασικό είναι ότι δεν πρέπει να παίζουμε με την κύρωση της συμφωνίας. Αν η γειτονική χώρα καταφέρει να ολοκληρώσει τη συνταγματική αναθέωρηση, καταλαβαίνετε ότι αν με οποιονδήποτε τρόπο και τερτίπι δεν περάσει από το ελληνικό κοινοβούλιο, οδηγούμαστε σε καταρράκωση του διεθνούς κύρους της χώρας και σε απόλυτη διεθνή απομόνωση. Θα πρέπει εμείς οι βουλευτές με το χέρι στην καρδιά και ακούγοντας τη συνείδησή μας να αποφασίσουμε. Είναι μείζον θέμα η κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, ακόμη και αν συνδεθεί με ψήφο εμπιστοσύνης, θα προσπαθήσω να πείσω το κόμμα μου γι αυτό»

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…